SON DAKİKA



Haber > Gündem > AKP'lilerin mesajları ifşa oldu: Erdoğan'ın Adana mitingi böyle doldu

AKP'lilerin mesajları ifşa oldu: Erdoğan'ın Adana mitingi böyle doldu

22 Mayıs 2022 Pazar - 14:07




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’nin Maltepe’deki mitingine karşı Adana'da miting düzenlemişti. AK Partililerin miting alanını nasıl doldurduğu ortaya çıktı.





CHP’nin İstanbul Maltepe’deki mitingine karşılık Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan dün Adana'da gençlik şölenine katılmıştı. AKP Gençlik Kolları tarafından düzenlenen "Büyük Gençlik Şöleni" için gönderilen mesajlar ifşa oldu. Türkiye'nin birçok ilinde öğrenci gruplarına "Adana'da gençlik festivaline götürüyoruz" diye mesaj atıldığı ortaya çıktı.

AKP tarafından düzenlendiği belirtilmeyen mesajlarda Tuğçe Kandemir, Ece Mumay, Oğuzhan Koç ve Erdem Kınay konserleri olacağı belirtildi.

Gönderilen mesajlarda "Arkadaşlar merhabalar! Sizlere çok güzel bir şehir dışı gezisi haberiyle geldik. Sizleri 21 Mayıs'ta ADANA'DA gerçekleşecek olan ECE MUMAY OĞUZHAN KOÇ-TUĞÇE KANDEMİR VB. sanatçılarımızın katılımları ile gerçekleşecek olan GENÇLİK FESTİVALİNE götürüyoruz! Katılım sağlayacak arkadaşlarımızın atmaları rica olunur. Sayıya göre otobüs ayarlanacaktır. Yolda ikramlarımız olacaktır" ifadeleri kullanıldı.

Sözkonusu mesajlar sosyal medyada "Öğrencileri Adana'ya 'Konser var' diyerek götürdüler" ifadeleriyle paylaşıldı.

İşte o mesajlardan bazıları:



Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap