SON DAKİKA



Haber > Gündem > Akşener'den Erdoğan'a telefon

Akşener'den Erdoğan'a telefon

17 Eylül 2016 Cumartesi - 08:26




MHP'nin Genel Başkan adaylarından Meral Akşener, FETÖ'den gözaltına alınan MHP'liler için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı aradı.





Siyaset arenasında sürpriz bir gelişme yaşandı. Yaptığı konuşmalarda çoğu kez Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştiren MHP'nin Genel Başkan adaylarından Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a beklenmedik bir telefon açtı.

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonları kapsamında gözaltına alınan MHP'liler ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hata yapıldığını onların gerçek bir Türk Milliyetçisi olduğunu söyleyeceği belirtilen Meral Akşener'in telefonuna Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın özel kalemi çıktı.Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme talebini alan özel kalemin Akşener'e çok yakında size görüşme ile ilgili dönüş yapılacağını söylediği öğrenildi. Meral Akşener'in ekibinden bazı kişilerin geçtiğimiz günlerde FETÖ operasyonları kapsamında gözaltına alındığı iddia edilmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap