SON DAKİKA



Haber > Gündem > Aksoy, siyasetten uzak kaldı

Aksoy, siyasetten uzak kaldı

24 Haziran 2015 Çarşamba - 09:32








Fahrettin Aksoy AK Parti İl Başkanlığı yaptı. Belediye Başkan  Adayı oldu. 2009 yerel seçimlerinde AK Parti'ye katıldı. Çalışmasıyla, özverisiyle hep takdir topladı. 2009-2014 yılları arasında AK Parti Belediye Meclisi Grup Başkanı olarak hizmet etti. Partisini tartıştırmamak adına elinden gelen bütün çabayı gösterdi. Ahde vefayı çok iyi bilen, verilen bütün görevleri en iyi şekilde yerine getiren Aksoy son dönemde siyasetten uzak kalmayı tercih ediyor. Aksoy ve onun gibi isimlerin tekrar siyasetin içinde yer alması AK Parti için bir kazanca dönüşebilir.

ALTUNBAŞ'A HEP AYNI SENARYO

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş Trabzon siyasetinde ve sporunda sevilen bir isimdir. 2009 yılında AK Parti İlçe Başkan Yardımcılığı görevini yürütürken, daha sonra parti delegasyonunun teveccühü ve tercihi ile AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı oldu. Seçim sürecinde AK Parti teşkilatıyla birlikte gece yarılarına kadar özverili bir şekilde çalışıp sanki vekil adayı imiş gibi çalışmalarını sürdüren Altunbaş, son günlerde belli çevreler tarafından yıpratılmaya çalışıyor. AK Parti davasını kendi şahsi davalarının hepsinin üzerinde tutan, siyasete girdiği günden beri mütevazi kimliğini koruyan, sıcakkanlı ve her kesimle rahat iletişim kurmayı becerebilen Altunbaş isminin tekrar tartışma konusu yapılması doğru değil.

Şahsi menfaatlerini bir kenara koyup, davaya hizmet eden bir AK Parti emekçisinin dedikodularla, söylentilerle yıpratılmasına bir anlam veremiyorum. Temel Altunbaş siyasette kin gütmeyen, hesap yapmayan, aldığı görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye gayret eden bir isimdir. İlçe Başkanı olduğu günden beri, aldığı görevleri layıkıyla yerine getirmiştir. Siyasetin zor zamanlarında dik duran, partisi adına en önde koşan, her seçimde partisini başarıya ulaştıran, çalışkan isimlerden bir tanesidir. Fakat her ne hikmetse Altunbaş’ın bunca başarısı, herkese karşı tebessümü karşısında birilerinin farklı söylemlerde bulunması çok onursuzca olsa gerek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap