SON DAKİKA



Haber > Gündem > Alışveriş izdihamı

Alışveriş izdihamı

23 Mart 2015 Pazartesi - 09:08




Bir mağazanın açılışa özel yaptığı indirimden faydalanmak isteyen binlerce kişi izdihama neden oldu. Mağazanın kapanan kapılarını zorlayan vatandaşlar





Aydın'ın Efeler ilçesinde bir alışveriş mağazasının açılışı beklenen fazla ilgi görünce izdiham yaşandı. Açılışa özel indirimi duyan vatandaşlar, alış veriş yapabilmek için saatlerce beklemek zorunda kalınca mağaza yöneticilerine tepki gösterdi. Mağaza kapılarını açar açmaz yüzlerce kişi birden kapılara yüklenince vatandaşlar ezilme tehlikesi geçirdi. 


Kapıların açılmasından kısa bir süre sonra kapıda yaşanan yoğunluk nedeniyle mağaza yetkilileri otomatik kapıları kapatmak istemesi vatandaşı çılgına çevirdi. Otomatik kapının altında ezilme tehlikesi geçiren birçok vatandaş kendisini içeriye zor attı.


KAPILARI YUMRUKLADILAR
Mağaza kapılarını açtıktan kısa süre sonra kapılarını kapattı. Uzun süre ikinci kez kapıların açılmasını bekleyen vatandaşlar aradan 15-20 dakika geçmesine rağmen kapılar yeniden açılmayınca kapıları yumrukladılar. Kapıya yüklenen onlarca vatandaş nedeniyle otomatik kapıda hasar oluştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap