SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ankara'da güçlü durumdayız!

Ankara'da güçlü durumdayız!

21 Aralık 2015 Pazartesi - 13:35




AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, görevdeki 1 yılını anlatırken, Ankara’da güçlü olduklarını söyledi.





AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, parti binasında yıllık değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Trabzon'un, tarihi ve kültürü olan önemli bir şehir olduğunu söyleyen Revi, “7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerini geride bıraktık. Vatandaşlarımız bize destek verdi. Bundan sonra yapacağımız şey, bir taraftan siyasal faaliyetlerimizi yürütürken diğer taraftan da projelerimizi takip etmek” dedi. Ankara'da güçlü durumda olduklarını vurgulayan Revi, "Başbakanımız kabine listesine Sayın Süleyman Soylu'yu bakan olarak koydu.

Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza da şehrimize böyle önemli bir bakanlık verildiği için teşekkür etmek istiyorum” dedi. AK Parti olarak çok sayıda proje yaptıklarını belirten Revi, "Bundan sonra ortaya koyduğumuz projeleri takip edeceğiz. Diğer seçimlere kadar verilen sözlere odaklanarak, bizim penceremizden 2019 yılında daha kolay bir seçim olacağını düşünüyoruz” diye konuştu. Hafif raylı sistemle ilgili de bilgilendirmede bulunan Revi, şunları kaydetti: "Onunla ilgili belli bir hareketin olması, nüfus yoğunluğuna ulaşılması gerekiyor. Şehir hastanesi de 2018'de bitecek. Yatırım adası, havalimanı ve turizmle ilgili de çalışmalar devam etmektedir.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap