SON DAKİKA



Haber > Gündem > Anket firmaları isimeri soruyor

Anket firmaları isimeri soruyor

30 Ocak 2015 Cuma - 11:04








7 Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçimleri öncesinde siyasi partiler adaylık çalışmalarına başladı. Son bir haftadır farklı anket firmalarına partilerin yaptırdığı anketler gündeme oturdu. Siyasi partiler aday olmak için sinyal veren veya adaylık düşünmeyip gündemde olan isimleri halka soruyorlar. AK Parti, MHP ve CHP’de bu yönde hummalı bir çalışma söz konusu. AK Parti’de halka ilk olarak 15 isim soruluyor. Bu isimler arasında TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu, Of eski Belediye Başkanı ve İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Aydoğdu, Ortahisar Belediye Meclisi Üyesi Hatice Öztürk, Trabzon eski milletvekili Şeref Malkoç, Av. Salih Cora, eski il başkanı Dr. Adnan Günnar, Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen, Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, Vakıflar Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan, Ankara Sosyal Hizmetler İl Müdürü Selim Çelenk, Karayolları Genel Müdürü Cahit Erdem, milli güreşçi Selçuk Çebi, eski Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın öncelikle halka soruluyor. Bu isimlerin yanı sıra 3 dönemi doldurmayan mevcut milletvekilleri Erdoğan Bayraktar, Aydın Bıyıklıoğlu, Safiye Seymenoğlu da ankette halka sorulanlar arasında. Diğer taraftan eski milletvekilleri Asım Aykan ve Kemalettin Göktaş da ankette olan isimlerden.

CHP'DE İLK 10 İSİM

Anket firmalarının yaptığı anketlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden de ilk 10 isim olarak aşağıdaki isimlerden "Kimi milletvekili olarak görmek isterdiniz?" sorusu yöneltildi. Bu isimler arasında mevcut milletvekili M. Volkan Canalioğlu, Beşikdüzü eski Belediye Başkanı Ramis Uzun, Maçka eski Belediye Başkanı Ertuğrul Genç, eski milletvekili Şevket Arz, eski il başkanı Necip Yıldız, eski Merkez İlçe Başkanı Murat Özçilingir, Ziraat Yüksek Mühendisi Cemil Bozbaş, eski il başkanı Yavuz Karan, Akçaabat Belediye Başkan adayı Ali Türen Öztürk, 2011 milletvekili adayı Sedat Gözaçan, Ortahisar ilçe eski başkanı Ahmet Kaya isimleri halka soruldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap