SON DAKİKA



Haber > Gündem > Aydın ve Mazlum teşekkür etti

Aydın ve Mazlum teşekkür etti

12 Nisan 2015 Pazar - 10:30




AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı olan Halil Aydın ve Necmi Mazlum, kendilerine gösterilen ilgiye teşekkür ettiler.





AK Parti’den Trabzon Milletvekili Aday Adayı olan Halil Aydın ve Necmi Mazlum, kendilerine gösterilen ilgiye teşekkür ettiler. Aydın ve Mazlum, aday listesinin açıklanmasının ardından bütün teşkilatlarla ve aday sıralamasında yer alanlarla birlikte çalışmaya devam edeceklerini ifade ettiler. Kırılganlıklara ve küskünlüğe yer vermeden, AK Parti’nin Trabzon’da başarılı olması için çalışacaklarını söyleyen Aydın ve Mazlum, “Trabzon’da 4 olan milletvekili sayımızı 6’ya çıkarmak için aday arkadaşlarımızla, teşiklatlarımızla kol kola girerek, gece gündüz çalışacağız. Kent olarak beklentilerimizin cevap bulması için sandıktan güçlü çıkacağız. Sandıklar açıldığında AK Parti iktidarı gelişen, büyüyen ve yeni Türkiye olarak bulunduğu coğrafyada ve dünyada en güçlü ülkeler arasında yer almasını sağlayacak sonuçlar alacağız” dediler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap