SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bakan Soylu'dan sert açıklamalar

Bakan Soylu'dan sert açıklamalar

02 Temmuz 2017 Pazar - 15:34








Van'da PKK'lı teröristlerce öldürülen AK Partili Aydın Ahi için tören düzenlendi. Ahi'nin cenaze törenine katılan Bakan Soylu, "Terör örgütü can çekişiyor çoğu gitti, azı kaldı" ifadelerini kullandı. AK Partili isimlerden, saldırılara tepki yağdı.

Van'ın Özalp ilçesinde PKK'lı teröristlerce kaçırıldıktan sonra öldürülen AK Partili Aydın Ahi son yolculuğuna uğurlandı. Aydın Ahi'nin Van'da düzenlenen cenaze törenine katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu önemli açıklamalarda bulundu.

Ahi'nin cenaze töreninde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu şunları söyledi:

"Terör örgütü can çekişmektedir. Bilmenizi istiyorum. Ürkütmeye ve korkutmaya çalıştıkları bu millet korkmamıştır. Cumhurbaşkanımız da Başbakanımız da Van'ımıza başsağlığı dilemektedir. Bilsinler ki, canımızı en acı şekilde acıtmaya çalışsalar da bu yoldan dönmeyeceğiz. Terör örgütü can çekişiyor, çoğu gitti azı kaldı. Davasına yoldaşlık yaptı, şimdi de cennette ailesini, dostlarını karşılayacak. Şimdi başımız dik, gururlu, onurlu bir şekilde, 62 yaşındaki bu koca çınarı ahirete uğurluyoruz. Milletçe başımız sağolsun."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap