SON DAKİKA



Haber > Gündem > Balta hız kesmiyor

Balta hız kesmiyor

24 Mart 2015 Salı - 12:43




AK Parti Trabzon Milletvekili Aday adayı Muhammet Balta, Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası, 2 Nolu Yol İş Sendikası ve Bayburtlular Derneği’ni z





AK Parti Trabzon Milletvekili Aday adayı Muhammet Balta seçim çalışmaları kapsamında Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş’ı ziyaret ederek şoför esnafıyla bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Balta “İnsanlara ulaşılabilir olmak gerekiyor. Kişilerin rahatlıkla ulaşabileceği, samimi duygularla sorunlarına çözüm bulacağı isimlerin mecliste olması gerekiyor. Bu duygularla milletvekili aday adayı olarak sizlerin yanındayım. İl genel meclisi üyeliği ve başkanlığı, il başkanlığı ve son olarak ta Bakan yardımcılığı görevlerinde bulunduk. Yıllardır birikimimiz var. Trabzon’umuzun sorunlarını çok iyi biliyoruz.

Sizleri Türkiye Büyük Millet Meclisinde temsil etmek için aday olduk. Sizin mesleğiniz çok zor bir meslek. Toplumun her kesimini ilgilendiren bir meslektir. Zor göreviniz var her türlü insanla karşılaşıyorsunuz. Ama bunun yanında Trabzon’u en iyi bilen insanlarsınız. Bu anlamda sizlerin önerileri bizim çok önemli. Bunları dinmek için buradayım. Trabzon bizim her şeyimiz, çocuklarımızın geleceği. Güçlü bir lider var. Türkiye’de çok büyük atılımlar yapıldı. Bu güzel atılımların bir ucundan tutup hedefe varacağız İnşallah. Türkiye geleceğe açık bir ülke. Sizlerden gelecek destek de çok önemli. Bu açıdan sizlerin desteklerini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap