SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bıçak kemiğe dayandı

Bıçak kemiğe dayandı

06 Ocak 2016 Çarşamba - 14:16




Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki muhtarlar toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.





Cumhurbaşkanı Erdoğan satır başları ile şunları söyledi:

Tek bir masum vatandaşın canının yanmasından acı duyarız. Bugüne kadar operasyonlarda 3 binden fazla terörist öldü.Ne bölgemizde oynanan oyunlar, ne de içimizde canlandırılan fitneler bizi yolumuzdan alıkoyamayacak.Biz bu inanca sahip olmasaydık, şanlı zaferlerle dolu bir tarih yazamazdık.Vatandaşlarımızın hayatını tehlikeye atmaktansa, operasyonların uzamasını tercih ediyoruz.Ne bölgemizde oynanan oyunlar ne de fitneler milletimizi yolundan alıkoyamayacaktır.Türkiye sizin üst aklınızın size verdiği akıldan çok daha güçlü bir ferasete sahiptir.Geçtiğimiz yıl 3 bin 100'ü aşkın terörist etkisiz hale getirildi

EY KAHPE RÜZGAR...

Erdoğan Necip Fazıl Kısakürek'in dizelerini hatırlatarak, "Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgar, artık ne yandan esersen es!" ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE KÜRT SORUNU YAŞAMIYOR


O evleri yakılan, tarumar edilen insanlar Kürt değil mi? Bu zulmü yapan bölücü terör örgütü bunun hesabını veremez.Türkiye'de kürt sorunu değil, terör sorunu vardır. Kimse bize yutturmaya çalışmasın.Bizim için, hendeği açanla hendeği savunan, bombayı atanla onun savunanın hiçbir farkı yoktur.Kürt kardeşlerim bu milletin ayrılmaz bir parçasıdır.Dünyanın hiçbir yerinde kendi ülkesine cephe alıp da faaaliyetlerine devam eden başka bir parti yoktur.Dünyanın hiçbir yerinde terör örgütü eylemlerini savunmanın adı siyaset değildir.Şu anda yargılananlar var, yargılananların sayıları daha da artacaktır.Türkiye gereğinden fazla müsamahakar davrandı ancak artık bıçak kemiğe dayandı.Parti kapatmaya karşıyım, gerereksiz görüyorum. Ancak siyasetçinin yaptığını partisi değil şahıs kendisi ödemelidir.Milletvekili dokunulmazlığı terör örgütüne perde olmak için değildir.Tercihini siyasetten değil terörden yana koyanlar bunun hesabını milletin önünde vermelidir.Terör örgütü mensupları için hukuk neyi emrediyorsa bu kişiler için de aynı hukuk işletilmelidir.Kamu kurumları içinde görev yapanlardan terörün yanında yer alanlar için de aynı işlem yapılmalıdır.Türkiye, siyasetin imkanlarıyla yeni anayasasını yapabilme iradesini ortaya koymalıdır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap