SON DAKİKA



Haber > Gündem > "Biz tepeden bakmıyoruz"

"Biz tepeden bakmıyoruz"

01 Şubat 2014 Cumartesi - 16:43




Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, AK Parti'nin millete hizmetkarlığı seçmiş bir siyasi parti olduğunu belirterek, tepeden bakmadıkl





Mudanya AK Parti Teşkilatı tarafından Montania Otel'de düzenlenen programda Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, STK temsilcileri ve kanaat önderleri ile buluştu. Arınç, Türkiye'nin demokratik sosyal ve laik bir hukuk devleti olduğunu belirterek, "Bu prensipler karşısında demokrasinin olmazsa olmazı seçimlerdir. Bunların da dürüst içinde olması gerek, Diğer partileri bilmem. AK Parti kurulduğu günden bu yana milletimizden büyük bir destek aldı. Her seçimde sınavı başarıyla kazandı. 2001'de kurulduk. 14 ay sonra genel seçimlere katıldık. Tek başımıza iktidara geldik. Türk siyasetinde de örnekleri var mıdır bilmiyorum. Parti kurulduktan sonra 14 ay sonra tek başına iktidara geliyorsa herkesin şapka çıkartması lazım" dedi. "ARAMIZDA YANLIŞ YAPANLAR OLURSA HESABINI SORARIZ" "Biz millete hizmetkarlığı seçmiş bir siyasi partiyiz. Tepeden bakmıyoruz, aramızda yanlış yapanlar olursa onun da hesabını soruyoruz" diyen Arınç, şöyle devam etti: "Çünkü iki seçmenden birinin oyunu almak bize sorumluluk yüklüyor. Sokakta iki kişiden birisi bize oy veriyor. Bu güveni boşa çıkarırsak saygısızlık yapmış oluruz. Bütün AK Partililer hangi noktada olursa olsun, sizin güveninizi devam ettirecek. Bundan dolayı kimse pişman olmayacak. Yanlış gördüğünüz bir şey varsa adayı ve ilçe başkanımızı ikaz ediniz. Faydalı gördüğünüz bir şey varsa bizle paylaşın. Sizleri seviyoruz. Bize destek olursanız mutlu olacağız."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap