SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bomba etkisi yaratan ses kayıtlarını sordu

Bomba etkisi yaratan ses kayıtlarını sordu

26 Şubat 2014 Çarşamba - 09:16




Bayraktutan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan arasında iddia edilen konuşmayı meclis gündemine taşıdı.





Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan arasında iddia edilen konuşmayı meclis gündemine taşıdı. Başbakan’ın yanıtlaması istemiyle verilen soru önergesinde Baykartutan şunları söyledi.“Söz konusu ses kaydında geçen para miktarı tam olarak ne kadardır? Söz konusu ses kaydındaki paraları neden bir başka yere alınması için Bilal Erdoğan’a defalarca tembihliyorsunuz? Bahsi geçen 30 milyon avro kadar parayı nerden buldunuz? Nasıl kazandınız? Bu paraları mal beyanında belirtmiş miydiniz? Söz konusu paraları sizin evinize paralel devlet mi koydu? ‘Şey yapmanızda fayda var. Paraları tamamıyla sıfırlamanızda fayda var’ derken ne demek istediniz? Kamuoyuna açıklar mısınız? Dönemin Bakanlarının çocuklarına yapılan operasyonu sizin eve de yapılacağını mı düşündünüz? İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?” sorularını yöneltti. Fatih İSAK
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap