SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bu bir ihanettir

Bu bir ihanettir

29 Aralık 2015 Salı - 09:56




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan ziyareti öncesi basın açıklaması yaptı





Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

 Suriye'deki son gelişmelerin, PKK terör örgütünün ülkemizin birliğine yönelik iştahını kabarttığını görüyoruz. YPG'nin hamleleri ülkemizdeki terör olaylarını daha iyi açıklıyor. Şu an güvenlik güçlerimiz son derece başarılı operasyonlar gerçekleştiriliyor. Yurt içi ve yurtdışında etkisiz hale getirilen terörist sayısı 3 bini aştı.Bu operasyonlar huzur getirene kadar kararlı bir şekilde devam edecek.

DEMİRTAŞ'A: BU İHANETTİR

Bölücü örgütün siyasi tarafı, ağzındaki baklayı çıkarmıştır. Bu süreç maskelerin düştüğü süreçtir. Malum eş başkan, Rusya ziyareti sonrasında bir takım hezeyanlar ifade etmiştir. Bu eş başkanın yaptığı açık ve net olarak provokasyondur, ihanettir. Türkiye üzerinde ameliyat yapmak isteyen herkes boynunun ölçüsünü almıştır, bunlar da alacaktır.

Bu açıklamaların gerçek sebebini biliyoruz. Hendeklerde adım adım yok olan terör örgütüne suni teneffüs çabasıdır.Özerklik açıklamalarıyla ilgili Başsavcılıklarımız gerekli soruşturmayı başlatmışlardır.


PYD FIRAT'IN BATISINA GEÇTİ Mİ?

Bu konuyla ilgili olarak henüz Teşrin Barajı'ndan Batıya doğru geçtiklerine yönelik kesin bir haber söz konusu değil. Bu bazı kaynakların yapmış olduğu açıklamalardır. Cerablus'ta DAEŞ'e yönelik attığımız bir adım var. 1.Derecede DAEŞ'ten temizlemek. Ramadi'de DAEŞ oradan süpürüp atılması gibi diğer yerlerde de böyle olacaktır.

HDP BİLDİRGESİ

Halkın iradesi silahtan güçlüdür. Ama bunlar parlamentoya inanmış değiller. Bunlar bir taraftan Türkiyeliyiz demeye başladılar, ama Türkiye Partisi olmadığı ortaya çıktı. Ele saz almakla, Nişantaşı'nda tur atmakla, Türkiye partisi olunmuyor. Türkiye partisi olabilmek için halkımızın değerlerine saygı duymak gerekiyor. Kandan beslenenlerin halkımızı sokağa dökmek suretiyle sadece 6-7 Ekim tarihlerinde eş başkanlarından bir tanesinin sokağa davetiyle malesef bir kısım Kürt kardeşim bu davete uydu ve 50 Kürt kardeşimiz öldü mü? öldü. Ölenler Kürt'tü, öldüren de Kürt'tü. Dün İspir'de bir Uzman Çavuşumuzun şehit olması neticesinde babasının haykırmasıyla, 'Ben de Kürt'üm, babam da Kürt' durumu görüyorsunuz.

 AĞIZLARINDAKİ BAKLAYI ÇIKARMAYA BAŞLADILAR


 Bölücü örgütün siyasi uzantıları mevcut konjonktürden ifade ağızlarındaki baklayı çıkarmaya başladılar.Malum eş başkan haftasonu, Rusya ziyareti sonrası, kulaklarına üflenen suflelerin de etkisiyle hezeyanlarını dile getirdi.Bu süreç maskelerin düştüğü süreçtir.Türkiye üzerinde operasyon yapmak isteyen herkes boyunun ölçüsünü almıştır, bunlar da alacaktır.Kazdığı hendeğe gömülen teröristlerin başarısızlığını örtme girişimidir.Bölgedeki vatandaşlarımızın sağduyusu ve güvenlik güçlerinin başarılı operasyonuyla adım adım yok oluyorlar.Eşbaşkanının açıklamalarıyla ile ilgili Diyarbakır ve Ankara Başsavcılıkları girişim başlatmıştır.

 SAZLA, NİŞANTAŞI'NDA TURLA TÜRKİYE PARTİSİ OLUNMAZ

Ele saz almakla ya da Nişantaşı'nda tur atmakla Türkiye partisi olunmuyor. Türkiye partisi olmak için tüm Türkiye'de halkımızın değerlerine saygı duymaları gerekir.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap