SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bu coğrafyaya barış getireceğiz

Bu coğrafyaya barış getireceğiz

11 Haziran 2017 Pazar - 15:35




İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Muş’ta terör konusunda konuştu. Soylu, “Etrafımızdaki coğrafyayı karıştırmak isteselerde biz bu coğrafyaya huzur ve get





İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Muş'taterör üzerine konuştu. Vatandaşlarla çay içerek, sohbet eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaptığı açıklamada, bu ülkenin ilerlemesini durdurmak, kardeşliğini bozmak, büyümesini engellemek ve huzurunu ortadan kaldırmak isteyenlere halkın her zaman demokrasiyle cevap verdiğini bildirdi. Soylu, en son 16 Nisan'da Hasköy halkının bu toprakların üzerinde oyun oynamak isteyenlere karşı, "Bu oyununuzu artık başınıza yıkıyoruz." anlayışının ortaya koyulduğunu vurguladı.

En büyük güç millet

“PKK, DEAŞ ve en son ülkenin musibeti haline gelen FETÖ ile bizi çevremizdeki ateş çemberine alarak gençlerimiz iş bulmasın, insanlarımız huzurlu olmasınlar diye türlü türlü oyunlar oynadılar ama bizi istikametimizden çeviremediler." diyen Soylu, sözlerine şöyle devam etti:"Biz istikametimize dim dik gidiyoruz. Bu emaneti bize kimin verdiğini biliyoruz. Bu topraklardaki en büyük gücümüzün birlik ve beraberliğimiz olduğunu biliyoruz. Zengin, güçlü ve kardeş bir Türkiye olacak, etrafımızdaki coğrafyayı karıştırmak isteselerde biz bu coğrafyaya huzur, barış ve kardeşlik getireceğiz."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap