SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bu fotoğraf tarih oldu!

Bu fotoğraf tarih oldu!

25 Mart 2015 Çarşamba - 10:50




AK Parti'nin Türk siyaset arenasına adım attığı yıl olan 2001'de çekilen bir fotoğraf, 14 yılda yaşanan değişimi gözler önüne seriyor.





Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasındaki gerginlik Ankara'da günün olayı oldu.

PARTİ İÇERİSİNDE KRİZ Mİ VAR? 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, hakkında yapılan suç duyuruları sonrasında soruşturma başlattı. AK Parti'nin kuruluşundan bu yana pek çok organizasyonda birlikte yer alan Gökçek ve Arınç arasında yaşanan sert polemik "parti içerisinde kriz var" yorumlarına neden oldu. 

14 YILDA DEĞİŞEN TABLO 

2001 yılında Fazilet Partisi yemeğinde çekilen bir fotoğraf 14 yılda Türk siyaset aranasındaki değişimin en belirgin kanıtı... O dönem AK Parti'nin kurucuları arasında yer alan Abdullah Gül, cumhurbaşkanlığı görevinin ardından partinin başına geçeceği söylentilerini "Aktif siyaset yapmayı düşünmüyorum" diyerek yalanladı. Fotoğraf karesinde yer alan bir başka isim de Abdullatif Şener... Şener de bir dönem siyaset yaptığı AK Parti'den olaylı bir şekilde ayrılarak fotoğraf karesinden eksilen bir başka isim oldu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap