SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bu siyasi sapıkları ne yapacağız

Bu siyasi sapıkları ne yapacağız

06 Nisan 2016 Çarşamba - 13:44




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştep'de muhtarlar buluşmasında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ağır sözlerle eleştirdi.





Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün grup toplantısında  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ile ilgili söylediği sözlere sert tepki gösterip şunları söyledi:

"Muhalefet cinsi sapıklara bel bağlamış durumda... Bakınız ana muhalefet partisinin genel başkanı dün bir konuşma yapıyor. Ben konuşmayı onun şahsına değil partinin mensubu hanımefendilere ve milletime çağrıyı yapıyorum. Terbiyemin elvermediği galiz ifadelerle saldırıyor. Dün televizyon kanalında bu sözler biplenerek veriliyor. Bakan hanım hakkında çok çirkin ifadeler kullanıyor. Ana muhalefetin üzerinden siyaset yapmaya çalıştığı cinsi sapık şu anda cezaevinde peki bu siyasi sapıkları ne yapacağız? Bu kişi başında bulunduğu partinin de yüz karası. Bir kasetle partinin başına gelmedi mi? Kaset olmasa partinin başına gelecek hali mi var? Yalanın, takiyenin her türlüsü var. Kendi genel başkanının yanından ayrılıyor, aday değilim diyor. Ertesi gün aday oluyor. Bunlardan siysetçi olmaz. Benim milletim siyasette düzgün olanın, adam gibi adam olana prim verir. Bunlara benim milletim ülkeyi teslim etmez. Muhalefet partilerinin iktidar olup rahatlarını bozma gibi bir niyeti de yok. Ekonomi ile terör ile sağlık ile eğitim ile ilgileneceksin. İş çok... Bu kadar sorumluluk bizim muhalefeti bozar. Bunlar sadece lafla peynir gemisi yürütmeye alışıklar. 7 Haziran'dan sonra yaşananları gördünüz. Normal şartlarda siyasi partiler iktidar olmak için çalışır. Bizdeki partiler iktidar sorumluluğundan kaçmak için çalışır."

 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap