SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bu toprakları bedava almadık

Bu toprakları bedava almadık

05 Haziran 2017 Pazartesi - 14:38








15 Temmuz şehit aileleri ve gazileri ile buluşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Biz bu toprağı bedava birilerinden almış değiliz” ifadelerini kullandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara’da 15 Temmuz şehit aileleri ve gazileri ile buluştu. Soylu, buradaki konuşmasında şehit ve gazilerden bahsederek, "Bu millet onlardan razıdır. Cenabı Hak da onlardan razı olsun. Şefaatlerini ailelerine, yakınlarına, asil millete ve aziz millete eylesin. Cennete onlarla kavuşmayı, yeniden bulaşmayı nasip eylesin. Birilerinin devletin verdiği üniformaları gasp ederek, bu milletin ekmeğini yemiş, maaşını almış, birilerinin sadece ihanetten ve milletten nasibi vardı. 15 Temmuz'da herkes nasibini aldı. 15 Temmuz gecesi bu millet tıpkı Bedrin Aslanları gibi inandığı değerler uğruna çıplak elleriyle beraber zalimlerin karşısına dikildi” dedi.

TEK TEK HESAP SORULACAK

Soylu, darbe girişimini yapanlardan tek tek hesap soracaklarını belirterek, “Hangi şempanzeliği mahkemelerde yaparlarsa yapsınlar, hangi maymunluğu oralarda gerçekleştirirlerse gerçekleştirsinler, hangi yalanları, şahsiyetsiz ve onursuz biçimde orada ifade etmeye çalışırlarsa çalışsınlar akıbetlerinden kurtulamayacaklar. Biz bu toprağı bedava birilerinden almış değiliz. Yıllarca bu millet, bu toprakları canı uğruna, kanı pahasına savunmaktadır, korumaktadır, kollamaktadır. Pensilvanya’daki meczup dahil bu milletin ahı da, şehitlerimizin kanı da yerde kalmayacak ve onların her birine yerine tek tek yerine getireceğiz’’ dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap