SON DAKİKA



Haber > Gündem > Çakır çarşı pazar geziyor

Çakır çarşı pazar geziyor

18 Mart 2015 Çarşamba - 01:46




Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Davut Çakır, Ortahisar Salı Pazarı'nı ziyaret ederek pazarcı esnafının ve vatandaşların sorunlarını dinledi.





Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevinden istifa ederek Milletvekili Aday Adayı olan Davut Çakır, Trabzon'u arşınlamaya devam ediyor. Ortahisar Salı Pazarı'nı ziyaret eden Çakır, Pazar Esnafı ve pazarda alış veriş yapan vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Bölgemizin yağışlı bir bölge olması nedeniyle pazar esnafının haklı olarak Kapalı Pazar yeri talebinin olduğunu belirten Çakır; "Pazar'da çoğunlukla yaşlı teyzelerimize ve yaşlı amcalarımıza rastladık. Zor şartlar altında ekmeklerini kazanmanın mücadelesini veriyorlar. Soğuk altında evlerine helal ekmek götürmek için çaba harcıyorlar. Gerçekten helal kazanç elde ediyorlar. Daha modern ortamlarda, kapalı bir ortamda lavabo, abdest ve namaz ihtiyaçlarını giderebilecek bir ortam istiyorlar. İnşallah Ortahisar Belediyemize ve Büyükşehir Belediyemize bu sorunu ileteceğiz" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap