SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cemal Enginyurt akaryakıt zamları sonrası Erdoğan'a yüklendi: Çözersin

Cemal Enginyurt akaryakıt zamları sonrası Erdoğan'a yüklendi: Çözersin

08 Şubat 2022 Salı - 16:47




Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda akaryakıta gelen ve ardı arkası kesilmeyen zamlar nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yüklendi.





Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, twitter hesabından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'a tepki gösterdi. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un "Gittiğimiz konuştuğumuz insanlar kızıyor ama sonuçta başkası çözer demiyor, yine ‘ AK Parti çözer, yine Tayyip Erdoğan çözecek’ diyor" açıklamasına atıfta bulunan Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, "AKP Genel Başkanı Recep Erdoğan'ı sana şikayet ediyorum, bu bizi çözdü." ifadelerini kullandı.

"BU BİZİ ÇÖZDÜ"

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, "Akaryakıta 80 kuruş zam daha geliyor. AKP’li Numan Kurtulmuş;Millet AKP ye kızsada,Erdoğan'a güveniyor o çözer diyor. Çöz Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan çöz,zaten çözerse sen çözersin. AKP Genel Başkanı Recep Erdoğan'ı sana şikayet ediyorum, bu bizi çözdü" yazdı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap