SON DAKİKA



Haber > Gündem > CHP'nin ipleri Haşhaşilerin elinde

CHP'nin ipleri Haşhaşilerin elinde

19 Şubat 2014 Çarşamba - 16:26




Başbakan Erdoğan, 'CHP’nin ipleri, bu Haşhaşiler örgütünün eline geçmiştir. Gazi Mustafa Kemal’in kurduğu parti, beceriksiz ellere geçmiştir' dedi.





Başbakan Erdoğan, "CHP’nin ipleri, bu Haşhaşiler örgütünün eline geçmiştir. Gazi Mustafa Kemal’in kurduğu parti, beceriksiz ellere geçmiştir. CHP, paralel örgütün şantajlarıyla kasetleriyle tamamen esaret altına alınmıştır." dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Seçim Beyannamesi ve Belediye Başkan Adayları Toplantısında muhalefeti eleştirdi. Erdoğan, "Dün söyledim, eğer cesaretiniz varsa CHP grubunda ortalığa dökülen diğer ses kayıtlarını da yayınlayın, onları da dinleyin dedim. Dün bazı ses kayıtları ortalığa döküldü. Buyursun, CHP bunları da dinlesin. MHP bunları da dinlesin. Elindeki medyasıyla, hükümete milli iradeye alçakça saldıran medya patronunun kirli işlerinin üzerine gitsinler. Benim ofisime konulan böceği, ABD’nin üzerine atma pazarlıklarını dinlesinler. Azerbaycan üzerine yapılan kirli hesapları dinlesinler. CHP içinde kurulan kumpasları dinlesinler. Ama bunları dinleyemezler, dinletemezler. CHP’nin ipleri hiç kimse kusura bakmasın, işte bu Haşhaşiler örgütünün eline geçmiştir. Gazi Mustafa Kemal’in kurduğu parti, beceriksiz ellere geçmiştir. CHP, paralel örgütün şantajlarıyla kasetleriyle tamamen esaret altına alınmıştır. Bakın çok yakındır. CHP’nin genel müdürü çıkıp da ’nerede bu paralel devlet, nerede bu örgüt gidip de üye olacağım’ derse hiç kimse şaşırmasın" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap