SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bay Kemal kasım ayında seçim yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bay Kemal kasım ayında seçim yok

12 Haziran 2022 Pazar - 19:36




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van'da "Gençlik Buluşması" etkinliğine katıldı. Erdoğan, "Bay Kemal diyor ki, 'seçim tarihini açıkla' seçim tarihi belli. Önümüzdeki yılın Haziran'ında. Bay Kemal kasım ayında seçim yok. Sen önce aday mısın değil misin? onu açıkla" ifadelerini kullandı.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van'da "Gençlik Buluşması" etkinliğine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ben Van'a çok gittim geldim, aynı coşku heyecan devam ediyor. Bugün o coşkuyu heyecanı bizimle yaşayan vatandaşlarımıza şahsım, partim adına saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum" dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Her şeyden önce gönüllerimizi bu güzel atmosferde buluşturan herkese teşekkür ediyorum. Şehre ayak bastığımız andan itibaren bizleri coşku dolu bir süreçle bağırlarına basan tüm Vanlı kardeşlerime şükranlarımı ifade ediyorum. Hizmete aldığımız tüm yatırımların şehre hayırlı olmasını diliyorum. Son bir yılda Van'la birlikte 22. gençler buluşmamızı gerçekleştirmiş oluyoruz. Şu anda bizim gençlerde hiçbir partiyle mukayese edilemeyecek üye sayısına sahibiz. Bütün bu üye sayılarıyla diğer partilerin tamamını toplayın, bizim partimizin üye sayısına ulaşamazlar. Her biriniz, birer üye daha yapsanız, Bu 23 milyon üye olur. 23 milyona çıktığınız zaman 2023'ün habercisidir.

KILIÇDAROĞLU'NA ERKEN SEÇİM TEPKİ

Bay Kemal diyor ki, 'seçim tarihini açıkla' seçim tarihi belli. Önümüzdeki yılın Haziran'ında. Bay Kemal Kasım'da seçim yok. Sen önce aday mısın değil misin? onu açıkla. Eğer sen aday değilsen adayını açıkla. Şu anda 6'lı masa ne yapacağını şaşırmış vaziyette.


"YEMEZLER MİÇOTAKİS YEMEZLER"

Artık bundan sonra Türkiye'nin aleyhinde herhangi bir açıklama yapmayacağız. Yeni bir şey söyleyeceğimiz yok. Biz adamın lafına inanırız. Adam olmayanın lafına değil. Seni ben Vahdettin Köşkü'nde ağırlayacağım. Yemekte mutabakata varacağız. Bundan sonra seninle ikimiz konuşalım. Tamam. Aradan 2-3 hafta geçti. ABD'ye gidiyorsun Senato'da konuşma yapıyorsun. F-16'lar aleyhinde. Yemezler Miçotakis yemezler. 5+4 üsler kuruldu. Ne kurarlarsa kurulsun. O üsler ne için yaptığınız diye sorduğumuzda "Ruslara karşı" diyorlar. Ya Rusya'ya karşı Ukrayna'ya ne yaptınız. Sözleri yalan dolan. Batı'ya güven olmaz. Bunlar AB üyeliğinde 1963'ten beri oyalıyorlar. Bunlarda dürüstlük yok. Dürüstlük bizim milletimizde var.

Beğendim
0
Sevdim
2
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap