SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KDV indirimi mesajı: Ters adım atana ağır yaptırım olur

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KDV indirimi mesajı: Ters adım atana ağır yaptırım olur

14 Şubat 2022 Pazartesi - 11:40




Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE ziyareti öncesinde, "BAE ile ilişkilerimizde yeni dönemi başlattık" dedi. Erdoğan, gıdada KDV indirimine ilişkin ise "Ters adım atanlara yaptırımlarımız ağır olacak" dedi.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda gazetecilere açıklamalarda bulundu. Erdoğan, temel gıda ürünlerinde KDV oranının yüzde 1'e indirilmesine ilişkin, "Kurduğumuz denetim ekipleriyle birlikte, attığımız bu adımlara karşı ters adım atanlara şiddetli cezai müeyyideleri uygulayacağız. Yaptırımlarımız ağır olacak." dedi.

Halen karantina süreci devam eden eşi Emine Erdoğan hakkında da bilgi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Eşim bu ziyarette benimle birlikte olamayacak, hala pozitif. Şu anda eşim tedavisine devam ediyor, ama hafif bir şekilde süreci devam ettiriyor. İnşallah dualarımızla bu süreci en kısa sürede atlatacaktır." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, özetle şöyle konuştu:

Birleşik Ara Emirlikleri ile ilişkilerimizde yeni bir dönem başlattık. İkili ilişkilerin yanı sıra bölgesel gelişmeleri de ele alacağız.

Önde gelen yatırımcılarla da bir araya geleceğim. Ziyaretimiz vesilesiyle çok sayıda alanda ilişkilerimizde ilerleme sağlayacak adımlar atılmasını hedefliyoruz.

Eşim bu ziyarette benimle beraber olamayacak, hala pozitif. Tedavisine devam ediyor, hastalığı hafif geçiriyor.

(Gıdada KDV indirimi başladı) Kurduğumuz denetim ekipleriyle birlikte bizim attığımız bu adımlara karşı ters adım atanlara şiddetli cezai müeyyideleri uygulayacağız. Yaptırımlarımız ağır olacak.


Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap