SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Kılıçdaroğlu'nun iddialarına yanıt: Ulaştırma Bakanım ağzının payını verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Kılıçdaroğlu'nun iddialarına yanıt: Ulaştırma Bakanım ağzının payını verdi

29 Ocak 2022 Cumartesi - 13:59




Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun "6 milyar TL’lik peşkeş" iddiasına Bakan Karaismailoğlu'nun verdiği yanıta vurgu yaparak "Öyle bir ana muhalefet var ki yalandan geçilmiyor" diyen Erdoğan, "Geçen akşam Ulaştırma Bakanım gayet güzel bir şekilde ağzının payını verdi" dedi.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'de Dereli-Doğankent Afet Konutları, İşyerleri ve Altyapı Yatırımları Açılış Töreni'ne katılıyor.

Öncesinde vatandaşlara seslenen Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir ihalede yolsuzluk yapıldığı iddialarına değindi.

"Öyle bir ana muhalefet var ki yalandan geçilmiyor" diyen Erdoğan, "Geçen akşam Ulaştırma Bakanım gayet güzel bir şekilde ağzının payını verdi" dedi.

Erdoğan, "Saat 22.00'de ben televizyona çıkacağım, kendine göre taktik yapıyor. Bir Youtube'u var, güya cumhurbaşkanını susturacak. Seviyesine inme diyorsunuz, seviyesi yok ki seviyesine inelim" diye konuştu.

"DOĞALGAZ SIKINTIMIZ YOK"


İran'dan gelen doğalgazın kesilmesine ilişkin ise Erdoğan, "Bizim öyle bir sıkıntımız yok. Doğal gazımız var, FSRU'muz var, Tuz Gölü'nün altında stoklarımız var, bütün tedbirlerimizi alıyoruz" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan diğer başlıklar şöyle:

"Bir afetin bir felaketin ardından sizlere verdiğimiz sözü tutmanın bahtiyarlığı içerisindeyiz. Bir yıl içerisinde altyapısıyla üstyapısıyla yapacağız dedik ve bitirdik. Bu teslim töreninde sizlerle bir aradayız. Burada yerini alacak Dereli'nin sakinlerine huzurlu bir gelecek diliyorum. Rabbim bizleri benzer felaketlerden muhafaza eylesin. Burada güzel bir çalışma yapıldı. 

O günü unutmamız mümkün değil. 15 kardeşimiz hayatını kaybetti. Aynı dönemde ardından Rize, Artvin, Kastamonu, Bartın bütün bölgelerde değişik felaketleri art arda yaşadık. Her yerde yıkılan binalarımızı alt yapılarına kadar yeniden ayağa kaldırdık. Doğankent'te de verdiğimiz sözü tuttuk. Biz inşa ve ihya için varız." 

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap