SON DAKİKA



Haber > Gündem > Dolu yağdı, Başkan'ın aracına halı serildi!

Dolu yağdı, Başkan'ın aracına halı serildi!

29 Haziran 2016 Çarşamba - 11:05




Kars Belediyesi çalışanları Başkan Karaçanta'nın aracını, aniden başlayan doludan tören halısıyla koruma çalışınca ortaya ilginç görüntüler çıktı.





Sıcak bir güne başlayan Kars'ta, dün öğle saatleri sonrasında bir anda bastıran sağanak yağış ve dolu hayatı olumsuz yönde etkiledi. Yaklaşık 5 dakika süren dolunun iri olması, bazı işyeri ve otomobillerde hasara neden oldu. Cadde ve sokaklarda hazırlıksız yakalanan vatandaşlar saçak altları ve iş merkezine sığındılar.

Çay bahçelerini yağışlardan korumak için yaptırılan plastik tavanlarda ise dolunun şiddeti ile delikler açıldı.

TÖREN HALISI FEDA EDİLDİ

Prof. Dr. Metin Sözen Caddesi'ndeki belediye binası önünde duran Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta'nın makam otomobilinin doludan zarar görmemesi için çalışanlar ilginç bir yöntem geliştirdi.




Başkan Karançanta'nın konukları için belediyenin girişine sarılan turkuaz renkli tören halısı, görevliler tarafından yerinden çıkarılarak makam otomobilinin üzerine örtüldü. Böylece dolunun makam otomobilinde hasar oluşturması önlenmiş oldu.

Yağışın sona ermesi üzerine halı, otomobil üzerinden alınarak kullanıldığı yere serildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap