SON DAKİKA



Haber > Gündem > En büyük olmak için 4 yıl yeter

En büyük olmak için 4 yıl yeter

31 Mayıs 2016 Salı - 14:01




Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Meclis'teki grup toplantısında Türkiye'nin en gelişmiş ülke olması için 4 yıl ist





 Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satırbaşları;

Hep beraber teröre karşı çıkacağız dedik. Doğu Batı ayrımı yapmadık. Benim için insan önemli onun mutluluğu benim mutluluğumdur dedik. Yardım istediler yardım gönderdik ve şu noktada artık herkes gerçeği görmeli. Teröre karşı hep berabar duracağız. Kimseyi inacı ve kimlğinden dolayı ayırmayacağız. Sözüm söz bütün Türkiye'yi kucaklayacağım.

2002'de sıfıt terörle devraldılar. Bugün Türkiye kan gölüne döndü. Kim terör örgütüne göz yumdu, kim valilere talimat verdi? Her şehidin kanı onların ellerindedi. Terör örgütüne yardım yataklık yapanlar için ahlaklı bir savcı bekliyoruz. Korkularından dosyayı alamıyorlar elim yanar diye. Dün açıklama yapıyorlar 'FETÖ terör örgütü diye karar aldık' diye. Şimdi namuslu bütün hakimlere sesleniyorum bu dosya önünüze gelirse Erdoğan'a soracak ne istediler de sen neyi verdin. Bundan büyük yardım yataklık mı olur, kendi itirafı zaten. Bunu ve yandaşlarını çağıracaklar bizde bu davada Türkiye'nin tarafıyız diyeceğiz.

Sanki yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz. Geçen hafta Rize'de Ordu'daydım. Çay ve fındık sorunu nasıl çözülür? 1935 CHP iktidarı 1.Ulusal Fındık Toplantısı yapılıyor. Fisko birlik kuruluyor. Bunlar 14 yılda Fisko'yu batırdılar. Sen devleti nasıl yönetiyorsun? Fındık çay gibi bölgenin stratejik bir ürünüdür. Dünya fındığının yüzde 70'ini Türkiye üretiyor. Fındık üreticisinin alınteri birilerine peşkeş çekiliyor. Biz alınterine emeğe değer veren bir partiyiz. Kimse kazanmasa bile üretici kazanmalı. Bizim mücadelemiz bu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap