SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan'ı Dinleme Operasyonu'nda flaş gelişme

Erdoğan'ı Dinleme Operasyonu'nda flaş gelişme

29 Mart 2015 Pazar - 08:50




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde çalışma ofisine dinleme cihazı konulmasıyla ilgili Romanya'da yakalanan eski 2 polis İsta





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde çalışma ofisine "böcek" diye tabir edilen dinleme cihazı konulmasıyla ilgili yürütülen "Paralel yapı" operasyonu kapsamında aranırken yurtdışına çıkan ve Romanya'da yakalanarak iade edilmelerine karar verilen Eski Emniyet Müdürü Sedat Zavar ve eski polis memuru İlker Usta, gece saat 23.45 sıralarında İstanbul'a getirildi.

Atatürk Havalimanı’na getirildikten sonra uçak altına yanaştırılan bir araca bindirilen iki emniyet mensubu daha sonra havalimanından çıkış yaptı. Ankara’ya sevki beklenen zanlılar Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Ardından sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Zavar ile Usta’nın Ankara’ya gönderilmesi beklenirken, sevkin karayolu mu yoksa havayolu ile mi yapılacağı hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap