SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan'dan "karakutu" cevabı

Erdoğan'dan "karakutu" cevabı

23 Aralık 2015 Çarşamba - 14:09




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17. muhtarlarla buluşmasında Rusya'nın karakutu açıklamasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.





Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

-Rusya karakutu dedi. Bu işi bir şova dönüştürdüler. Sonra kara kutu açıldı.Sonra karakutunun tahribattan dolayı içindeki bilgilerin okun anamadığı söylendi.Biz kendimizden eminiz. Bizim elimizdeki veriler sağlam olduğu için en küçük bir tereddüdümüz yoktu.Bu tür zorlama propaganda şovları bundan medet umanları  zor durumda bırakmaktan başka bir şey değildir.

-Rusya, belki karakutuyu deşifre edemedi ama bu olay ülkemizdeki pek çok olayı deşifre etti. Balkan Harbi sırasında, Edirne'ye Enver gireceğine Bulgar girsin zihniyetinin temsilcileri bugün ne diyor biliyor musunuz: Erdoğan haklı çıkacağına Putin haklı çıksın düşüncesiyle ortaya döküldüler.

EREN ERDEM TEPKİSİ

-Kendi ülkesinin karşısında İran varsa İran, Rusya varsa Rusya'nın yanında olan bu isme ana muhalefet partisi genel başkanı da sahip çıkıyor. Milletvekilimi yedirmem diyor. Yedirmem dediği milletvekili dün, "İran ile Türkiye karşı karşıya gelirse İran'ın safında yer alırım" diyen bir hain. Aynı kişi Gezi olaylarında en başta yer alıyordu. Bugün de kendi ülkesinin teröristlere sarin gazı sattığı iftirasını dile getirerek ihanetini katmerleyen bir karanlık adam. Bu karanlık adamı milletvekili yapan, şimdi de arkasında duran bir genel başkan, bana göre aynı yolun yolcusudur.


KILIÇDAROĞLU'NA SERT SÖZLER: HESABINI SORACAĞIZ

-Ana muhalefet partisinin bir vekili İran varsa İran'a Rusya varsa Rusya'ya destek veriyor. Bu kişi Gezi olaylarından olayların başındaydı. Gırtlağına kadar ihanete batmış bu karanlık adamı milletvekili yapan ve onun arkasında duran genel başkan da onun yolundadır.

-Bu millet onlara bu iftiralarını yedirir. 2002'den beri sürekli kaybeden bir şahıs her seçimden önce başarısız olursam burada oturmam diyor.  Sonra pişkince oturuyor.

-Bu şahıs esnaflara derdini yazsın diyerek mektup istemiş. Bende milletimden bu şahsa mektup yazmasını istiyorum. Bu zata şunu yazmanızı istiyorum: Kaset kumpasıyla partisinin başına geldiğinin yüzüne vurulmasını istiyorum.

-Paralel Yapı'nın kuklası haline gelmeyi nasıl içine sindirdiğini sormanızı istiyorum.


-Bu zatın ağzını her açtığında hesap uzmanıyım diyor ama daha kendi partisinin hesabını tutamıyor.

-Türkiye  böyle bir siyaset tarzını ve böyle bir muhalefet liderini hak etmiyor. Bu şahsın yaptığı terbiyesizliği de umursamıyorum.

-Dün yaptığı grup toplantısında söylediği şeyler yenilir yutulur cinsten siz Cumhurbaşkanına hareket edemezsiniz.

KENDİ GEMİLERİNİN ALTINI OYANLARDAN HESABINI SORACAĞIZ

-Egemenlik haklarımızla ilgili bir olayda Rusya'nın karşısında yer aldılar.


-Türkiye Cumhuriyet'i en kritik süreçten geçerken kendi gemilerinin altını oyanların hesabını soracağız.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap