SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan'dan 'Nayib Bukele' mesajı: Büyük mutluluk duyacağız

Erdoğan'dan 'Nayib Bukele' mesajı: Büyük mutluluk duyacağız

19 Ocak 2022 Çarşamba - 14:24




Cumhurbaşkanı Erdoğan, El Salvador’un Devlet Başkanı Nayib Bukele ile görüşecek. Twitter'den Nayib Bukele'nin Türkçe paylaşımına İspanyolca yanıt veren Erdoğan, "Sizi Türkiye'de ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız." ifadelerini kullandı.





Türkiye ile Orta Amerika ülkesi El Salvador arasında önemli görüşme gerçekleşecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele ile görüşme yapacak. 41 yaşındaki devlet başkanı Bukele görüşmeyi Twitter’dan duyurdu.

TÜRKÇE PAYLAŞIM

Paylaşımını Türkçe olarak yapan Bukele, "Bu Perşembe Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ediyorum." dedi.

"ZİYARETİNİZİ ÖNEMSİYORUZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan da Nayib Bukele'nin paylaşımına yanıt verdi. İspanyolca paylaşım yapan Erdoğan, "Sizi Türkiye'de ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. El Salvador ile ilişkilerimizi kuşkusuz güçlendirecek olan ziyaretinizi çok önemsiyoruz." ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap