SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erzuruma'a destek var

Erzuruma'a destek var

18 Mayıs 2015 Pazartesi - 10:26








Giresun’da MHP’den 1. Sıra Milletvekili adayı olan Dr. Orhan Erzurum’a Merkez Parti’den destek geldi. Merkez Parti’den milletvekili adayı olan Ayşe Hakyemez, adaylıktan MHP adayı Dr. Orhan Erzurum lehine istifa ettiğini duyurdu. İstifa nedenini de açıklayan Hakyemez, Türkiye’nin içinde bulunduğu durum ve AK Parti hükümetinin ülkenin üzerine adeta kara bulut gibi çökmüş olması sorumlu her Türk vatandaşı gibi şahsına da sorumluluklar yüklediğini belirtti.

Hakyemez, yayınladığı basın açıklamasında, "7 Haziran 2015 genel seçimlerinde Giresun birinci sıra milletvekili adayı olarak Merkez Parti’yi temsil ediyorum. Ülkemizin içinde bulunduğu bu büyük ekonomik kaos ortamından çıkması, demokrasi ve adaletin yeniden sağlanıp halkımızın güveninin tekrar kazanılması, kişi hak ve özgürlükleri ile yargı mensuplarının talimatla kararlar vererek adaleti sağlayan meslektaşları için görevden ihraç kararları bile vermelerine varan, Türkiye’nin ve benim de inanılmaz saygı duyduğum kadın milletvekilimize aşağılıkça, şerefsizce iftira atabilecek kadar çirkinleşen bir ortamda yüzde onluk baraj sorunu yaşayacak partilerde durup oyların bölünmesine sebebiyet vermemek için Merkez Parti Giresun birinci sıra milletvekili adaylığından çekilerek Milliyetçi Hareket Partisi adayı Sayın Orhan Erzurum’u destekleme kakarı aldım" dedi. Anlaşılan o ki önümüzdeki günlerde Giresun’da siyaset iyiden alevlenecek.

BAHÇELİ 20 YIL SONRA GELİYOR

Siyasi partilerin genel başkanlarının miting programları hız kesmeden devam ediyor. Bu güne kadar Karadeniz bölgesinde en az miting yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli olmuştu. Bahçeli 20 yıl aradan sonra ilk kez bir mitingde Rize halkının karşısına çıkıyor. Açılış ve salon programları haricinde bölgede miting yapan Bahçeli bu dönem bunu da kırmış olacak. Bahçeli ilk kez Rize’de 28 Mayıs tarihinde Cumhuriyet Meydanı’nda düzenleyeceği mitingle kent halkına hitap edecek. Rize’ye en son 2006 yılında gelen Bahçeli düzenlenen salon toplantısında partililere hitap etmişti. Bahçeli, MHP Genel Başkanı olduğu günden bu yana Rize’de hiç açık hava mitingi düzenlemedi. MHP ise Rize’de en son 1995 yılında miting düzenlemiş ve mitingde dönemin MHP Genel Başkanı rahmetli Alparslan Türkeş Rizelilere hitap etmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap