SON DAKİKA



Haber > Gündem > Gece gündüz çalışacağız!

Gece gündüz çalışacağız!

09 Nisan 2015 Perşembe - 14:53




AK Parti Trabzon 2. Sıra milletvekili adayı Muhammet Balta, bir teşekkür açıklaması yaparak yeni bir AK Parti Zaferi için hazır olduklarını söyledi.





AK Parti'den 2. sıra Milletvekili Adayı gösterilen Muhammet Balta değerlendirmelerde bulundu... Balta, yaptığı açıklamada “25. Dönem Trabzon milletvekilliği aday adaylığı sürecimden başlayarak, başta aziz hemşerilerime, her bakımdan desteklerini yakından gördüğüm Teşkilat mensuplarımıza, STK temsilcilerine, yerel ve ulusal medya mensuplarımıza, Sayın Genel Başkanımıza ve Başbakanımıza, Genel Merkez Teşkilatımıza, milletvekili adaylığımızın açıklanmasıyla telefon, e-mail ve sosyal medya aracılığı ile memnuniyetlerini ifade eden gönül dostlarıma en kalbi teşekkürlerimi arz ediyorum. Kuruluşundan beri içinde olduğum AKPARTİ ailesinde, il Genel Meclis Üyeliği, İl Genel Meclisi Başkanlığı, il Başkanlığı ve son olarak ta Çevre Şehircilik Bakan Yardımcılığı görevlerinde bu aziz millete hizmet etmekle şereflendim. Şimdi Yeni ve Büyük Türkiye ideali için milletvekili adayı olduğum Trabzon'da, kadim şehrimin ve Trabzon insanın kalkınması için çalışacağım. Aday adayı olan ve aday olan tüm kardeşlerimizle el ele gönül gönül’e yeni bir AK Parti zaferi için hazırız” dedi.

“Rabbimizin rızasını ve milletimizin hayır duasını almak için gece gündüz çalışacağız” diyen Balta “Yorulmadan, bükülmeden hakkı söylemeye devam edeceğiz. Trabzon'un beklentilerini en süratli şekilde ele alacak ve tek tek çözeceğiz. Başta il ve ilçe teşkilatlarımız, Büyükşehir Belediyemiz ve İlçe Belediyelerimizle büyük bir gayret ve çalışma içinde olacağız” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap