SON DAKİKA



Haber > Gündem > Gençler açlık grevine gidecek

Gençler açlık grevine gidecek

19 Mart 2015 Perşembe - 09:52




Trabzon'da CHP'li bir grubun CHP Trabzon İl Başkanlığı’nda başlattıkları "işgal" eylemi sürüyor.





Trabzon'da CHP'li bir grubun, partilerinin birinci sıra milletvekili adayının kontenjana tabi tutulması kararını protesto etmek amacıyla CHP Trabzon İl Başkanlığı’nda başlattıkları "işgal" eylemi sürüyor. İl binasına gelen Trabzon il yönetimi, ilçe yöneticileri ve adaylıklarını geri çeken milletvekili aday adayları gençlere destek verdi. 15 ilçe başkanı gençlere CHP ilçe örgüt binalarının anahtarlarını teslim etti. Gençlere destek olan CHP’lilerin bazıları gözyaşı dökerek, bu duruma CHP’yi düşürenlere lanet okudu.

BU KAPIDANDEMOKRASİ GİRER

Gençler adına konuşan CHP Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Erdi Çakır, destek olan partililerine teşekkür ederek, CHP Genel Merkezi ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu uyardı. Genel Merkez’den hiç kimsenin kendilerini aramadığını söyleyen Çakır, "Bu partiye özgürlük, demokrasi gelene kadar bizim eylemimiz devam edecektir. Sonuna kadar direneceğiz. Bu partiden içeri yalnız ve yalnız demokrasi girebilir. Bunun haricinde ise buradan içeriye hiç kimseyi almayacağız" diye konuştu.

AÇLIK GREVİNE BAŞLAYACAKLAR

Tüm ilçe başkanlarına seslenen Erdi Çakır, ilçe binalarının anahtarlarını isteyerek sözlerine şöyle devam etti: "Bizim elimizi güçlendirin. Bizlere olan inancınız bize güç veriyor. Sizden isteğimiz budur. Bugün MYK’dan Trabzon için karar çıkmazsa genel başkanımızdan randevu talep edeceğiz. Randevumuz da karşılık bulmazsa açlık grevine başlayacağız. "Çakır’ın bu sözleri üzerine bazı CHP’liler gözyaşlarına hakim olamadı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap