SON DAKİKA



Haber > Gündem > Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Gençlerin yanındayız

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Gençlerin yanındayız

22 Haziran 2023 Perşembe - 10:18




Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, 2005’ten bu yana Türkiye genelinde 10 binden fazla mahalle tipi spor alanının inşa edilerek halkın hizmetine sunulduğunu ifade ederken, bu sayının Cumhuriyet’in 100. yılında artacağını söyledi.





ürkiye genelinde 2 bin 871 futbol sahası, bin 280 basketbol-voleybol sahası, 6 bin 52 pota projesinin yapımının tamamlandığını belirten Bakan Bak, “Amacımız ülkemizde her gencimizin spora kolayca ulaşmasını sağlamak. Sosyal hayatlarını sportif faaliyetlerle harmanlamak isteyen gençlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz” dedi.

Bakan Bak sözlerini şöyle sürdürdü: “Mahalle aralarına yapılan bu küçük kompleksleri, bugün Türkiye’nin dört bir yanında görmek mümkün. Bu yatırımlarla ilgili ailelerden olumlu geri dönüşler alıyoruz. Ailelerimiz çocuklarının nerede vakit geçirdiğini biliyorlar. Gençlerin ve sporun bakanlığı olarak biz de üzerimize düşeni yapıyor, bu tesislerin Türkiye’nin her tarafına daha fazla yayılmasını ve kullanılmasını sağlamak amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap