SON DAKİKA



Haber > Gündem > Gümüşhane'de güçlü isimler var

Gümüşhane'de güçlü isimler var

06 Şubat 2015 Cuma - 10:48








7 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçimleri öncesinde Gümüşhane’den aday olmak için önemli isimler çalışma yapmaya başladı. Gümüşhane’de iki dönemdir milletvekilliği yapan, TBMM içerisinde ‘şehrinde en çok kalan milletvekili’ olma unvanını elinde bulunduran Kemalettin Aydın bir dönem daha devam etmekten yana. Bir diğer milletvekili Feramuz Üstün de bu düşüncede. Peki bu isimler dışında Gümüşhane için kimler anılıyor? Trabzon’da bir dönem başhekimlik yapmış olan Opr. Dr. Atilla Yılmaz, Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Planlama Daire Başkanlığı görevinde bulunan Orhan Koç, TOKİ Planlama Dairesi Başkanı Erol Tekke ön plana çıkan isimler. Gümüşhane’de bu bürokratlar haricinde aday olmayı planlayanlar da var. Bu isimlerin önümüzdeki hafta aday adaylıklarını tek tek ilan edecekleri konuşuluyor.

ORDU’DA ADAY ADAYLARI NETLEŞİYOR

AK Parti’de Ordu’dan milletvekili aday olacak isimler tek tek ortaya çıkmaya başladı. Ordu’da bu dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın ağırlığı olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Eski milletvekilleri Ayhan Yılmaz ve Eyüp Fatsa yeniden TBMM’yi istiyorlar. Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Osman Torbay’ın Ordu’dan milletvekili aday adayı olacağı da öğrenildi. Torbay’ın önümüzdeki hafta adaylığını açıklaması bekleniyor. Çamaş Milli Eğitim eski Müdürü Hasan Acu’nun da önümüzdeki hafta istifasını duyuracağı belirtiliyor. AK Parti İl Başkanı Hüseyin Akyol, 2009 yılında Belediye Başkan Adayı olan Zeynep Çebi, Ünye Belediye eski Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Kamu İhale Kurumu Düzenleme Daire Başkanı Ergun Taşçı, Sinop Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Tolga Baş, Ordu Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Özgür Enginyurt, Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Süleyman Tomkin de adaylık için lanse edilenler arasında.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap