SON DAKİKA



Haber > Gündem > Haydar Baş'a destek verdi

Haydar Baş'a destek verdi

23 Mayıs 2015 Cumartesi - 17:11




7 Haziran için seçim çalışmalarını yürüten Bağımsız Türkiye Partisi'nin standını ziyaret eden Zekeriya Beyaz, Haydar Baş'a övgüler dizerek destek sözü





Bağımsız Türkiye Partisi Genal Başkanı Zekeriya Beyaz'a sürpriz destek geldi. Seçim çalışmalarını sürdüren BTP'ye bir destek de ilahiyatçı profesör Zekeriya Beyaz'dan geldi. BTP'nin Esenler'de kurduğu seçim standını ziyaret eden Zekeriya Beyaz, partilileri tebrik etti. BTP'ye destek verdiğini açıklayan Beyaz, "Ben, Prof.Dr. Haydar Baş Beyi çok seviyor ve takdir ediyorum. Kendisini canı gönülden destekliyorum. Bütün çalışmalarını ve konuşmalarını yakından takip ediyorum. İslam olmadan, milli duygular olmadan, hassasiyetlerimize sahip çıkmadan her şeyimizi kaybederiz. Haydar Baş benim devrem. Ülkemizde milli ve dini değerlere tek sahip çıkan çok sağlam bir kişiliktir. Bu dönem Haydar Baş'ı destekleme kararı aldık" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap