SON DAKİKA



Haber > Gündem > İktidar vekilleri yoktu

İktidar vekilleri yoktu

01 Şubat 2015 Pazar - 10:44








Trabzon'un sorunlarının ele alındığı "Kent Sorunları Toplantısı"nın 11'incisi Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapıldı. Muhalefet partilerinin boykot ettiği toplantıya milletvekilleri ilgi göstermedi. Toplantıda, hükümeti adeta tek başına Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu temsil etti. Gümrükçüoğlu, kent için yapılan yatırımları sıraladı. 'Güney Çevre Yolu, Yatırım Adası, 2. devlet üniversitesi'nin öncelikli sorun olarak konuşulduğu toplantıya Trabzon’un vekillerinin duyarsız kalmaları tepki çekti. Trabzon’un artık hedeflerine ulaşma noktasında güçlü bir siyasi iradeye sahip olması gerekiyor. Bu yüzden genel seçimlerde oluşacak milletvekili profili büyük önem taşıyor. Trabzonluların artık iş bitirecek, şehir ile Ankara arasında sağlam köprü olacak, sorunları değil çözümü konuşacak ve uygulayacak vekillere ihtiyacı var. Hem muhalefet hem de iktidar partileri bu anlamda kendilerini çok iyi sorgulamalılar. Trabzon’da yaşayanlar olup biteni çok iyi izliyor, analiz ediyor.

ANAR'IN ANKETİNDEKİ SÜRPRİZ

Genel seçimler öncesinde siyaset giderek ısınırken anket sonuçları da ortaya çıkmaya başladı. AK Parti MYK toplantısında gündeme gelen Pollmark’ın anketinde AK Parti’nin oy oranı yüzde 49,4 çıktı. Salı günü yapılan AK Parti MYK toplantısında partinin oy oranları masaya yatırıldı. Pollmark’ın Ocak ayı anketine göre AK Parti’nin oy oranında artış gözlendi. Başbakan Ahmet Davutoğlu’na sunulan ankette AK Parti’nin oy oranı yüzde 49,4, CHP’nin yüzde 23,5, MHP’nin yüzde 15, HDP’nin ise yüzde 8 oy oranına ulaştığı görüldü. MYK’da AK Parti'nin yaptırmış olduğu anketler değerlendirildi. Başbakan Davutoğlu'na AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay’ın başkanlığında yürütülen 12 kişilik strateji ekibinin Pollmark’a yaptırmış olduğu anket ile Ar-Ge’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem’in ANAR’a Aralık ayında yaptırmış olduğu anket sunuldu. İki anket sonuçlarının değerlendirildiği MYK’da AK Parti’nin Ocak ayında oy oranı yükselirken, CHP’de düşüş gözlendi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap