SON DAKİKA



Haber > Gündem > İstifa edecekler mi?

İstifa edecekler mi?

04 Şubat 2015 Çarşamba - 11:21








Haziran 2015 genel seçimleri öncesi istifa etmesi gereken kamu görevlileri ve sivil toplum başkan ve yöneticileri için artık son haftaya girildi. Milletvekili aday adaylığı başvurusu yapacakların 10 Şubat 2015 saat 17.00’ye kadar istifa etmesi gerekiyor. AK Parti’den aday adaylığı için birçok isim kulislerde.

Peki, bu hafta kimler ne karar verir! Vakıflar Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan’ın bu hafta içinde kararını verip istifa etmesi bekleniyor. TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu’nun nasıl bir karar vereceği muallakta. Daha doğrusu ‘Meclis sana emanet’ diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Neziroğlu ismine vize verecek mi, merak ediliyor. Karayolları Genel Müdürü Cahit Turan’ın kararı da Erdoğan’a bağlı.

Göz önündeki diğer bir isim ise İzmir Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu. Bu isim için de kritik bir dönem. Bir yandan kendisine bir baskı olmasa da Uraloğlu, ‘Genel Müdür Turan Trabzon için var ise durmak gerek’ diyor. Diğer yandan da Trabzon'dan kendisine ‘Aday ol’ baskısı var. Her köyde mutlaka Abdulkadir Uraloğlu'nun bir kürek asfaltı vardır. Uraloğlu vefayı bilen görev adamıdır. Bakalım onun kararı ne olur! Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay’da gündemdeki yerini koruyor. Atalay, uzun yıllardır Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aynı kulvarda yürüyen bir isim. Görev aldığı her kulvarda da başarılı oldu. Atalay’ın adaylığı Trabzon için bir kazanç olur.

Bakan Yardımcısı Muhammet Balta’da Trabzon'da siyasetin her kademesinde görev yapmış bir isim. Bu hafta istifa edeceği konuşuluyor. Hatta öyle ki, ‘Listede iyi bir yerde olur’ diyenlerin sayısı oldukça fazla. Kimlerin istifa edeceği bu hafta netlik kazanacak. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap