SON DAKİKA



Haber > Gündem > İYİ Partili vekil sert çıktı: Katar’a nereleri verdiniz açıklayın

İYİ Partili vekil sert çıktı: Katar’a nereleri verdiniz açıklayın

08 Aralık 2021 Çarşamba - 16:58




Türkiye ile Katar arasında dün 15 anlaşma imzalandı. İYİ Parti İstanbul İl Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kıdık'ın konuyla ilgili paylaşımı dikkat çekti.





CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun HAVELSAN, ROKETSAN ve  ASELSAN'ın Birleşik Arap Emirlikleri'ne satılacağı iddiası gündemi meşgul etmeye devam ediyor. 

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin Emirlik Divanı'ndaki baş başa görüşmesinin ardından, iki ülke bakanlıkları arasında 15 ortak anlaşma imzalandığı duyurulmuştu.

İYİ Parti İstanbul İl Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kıdık'ın sosyal medya hesabından paylaştığı, "Katar’a hangi yaylayı, hangi fabrikayı, hangi Akdeniz kıyısını verdiniz, bir açıklayın öğrenelim. Mesela ormanlarla ilgili son hamleniz, yanan ormanlar var mı bu 15 anlaşmanın içinde? Hadi buyurun cevaplayın!" tweeti dikkat çekti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap