SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kara kime teşekkür etti?

Kara kime teşekkür etti?

28 Ocak 2015 Çarşamba - 11:13








Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Kara, hükümetin esnaflar ile ilgili aldığı karar teşekkür etti. Kara, "Esnaf ve sanatkarlarımızın beklentileri sonrasında Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu tarafından müjdelenen uygulamalar Bakanlar Kurulu kararı ile hayata geçmesi bizleri son derece mutlu etmiştir”dedi.Metin Kara, “El dokumacılığı, bakır işletmeciliği, çini ve çömlek yapımı, sedef kakma ve ahşap oyma işleri, kaşıkçılık, bastonculuk, semercilik, yazmacılık, yorgancılık, keçecilik, lüle ve oltu taşı işçiliği, çarıkçılık, yemenicilik, oyacılık ve bu işlere benzerlik gösterdikleri Maliye Bakanlığı tarafından kabul edilen geleneksel, kültürel, sanatsal değeri olan ve kaybolmaya yüz tutan meslek kollarında faaliyetini sürdüren esnaf ve sanatkara pozitif ayrımcılık yapılacak.İlgili meslekleri icra edenlerin 2015'te kullanacağı kredilerin faizinin tamamının Hazine tarafından karşılanacak” diyerek müjdeyi Trabzon esnafına duyurdu.

RİZE'DE YILMAZ POLEMİĞİ

Rize’de genel seçim hazırlıkları başlamasıyla birlikte partilerin bir birine karşı söylemleri de yavaş yavaş kendini göstermeye başladı. Rize'de son günlerde MHP Rize İl Başkanı Cem Kazmaz'ın eski başbakanlardan mesut Yılmaz'ın CHP den aday olacak söylemlerine tepki gösterdi. Kazmaz, Yılmaz Ailesi’nin adaylığı yönündeki haberlerin gerçek olduğuna inanmadığını belirterek, “Bu asılsız haberleri kaleme alanların maksatlı ve ortalığı bulandırmak, seçmen üzerinde aldatıcı algılar yaratmak istedikleri kuşkusuz olmakla beraber bu şekilde sağda bir partinin genel Başkanlığı'nı yapmış başbakanlık makamlarında bulunmuş değerli bir şahsiyetinin adının CHP'nin hiç bir zaman milletvekili çıkaramayacağı Rize'mizden düz milletvekili adaylığı ile anılmasının da en hafif tabiri ile densizlik olduğu bir gerçektir” dedi. Kazmaz, ayrıca CHP de siyaset yapan Mehmet Bekaroğlu ismine de tepki koydu. Kazmaz, Bekaroğlu’nin siyaset çizgisinin hep zikzaklı olduğunu da ifade etti. Kazmaz, “Bekaroğlu Rize'de MHP ile AK Parti yarışına sahne olacaktır. Bunu 7 Haziran’da tüm Türkiye görecektir” diyor. Anlaşılan oki Rize'de siyasetsin ateşi hızlı yanmaya başladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap