SON DAKİKA



Haber > Gündem > 'Kim gelirse vurun' Talimatı Verdim

'Kim gelirse vurun' Talimatı Verdim

18 Temmuz 2017 Salı - 15:37








İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Soylu, 15 Temmuz gecesini anlattı. Soylu, o geceyi şu sözlerle özetledi:“Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Dr. Mehmet Selim Bağlı ‘Semalarda uçaklar dolaşıyor. İstanbul’da Boğaz Köprüsü’nün kapatıldığı görüntüler var. Bir şeyler oluyor’ dedi. ‘Uçaklar Ankara’da nerede uçuyor. Meclis’in üzerinde uçuyor mu?’ diye sordum. Uçtuğunu söyledi.

Çok sonra 23.30-24.00 gibi eşimle görüştüm. Çok sonra ama o. ‘Ne yapıyorsun?’ dedim? ‘Geldim evdeyim, merak etme’ dedi. Bu arada babamla konuştum. Babam eski ve iyi bir siyasetçidir. ‘Darbe oluyor, hakkını helal et’ dedim.

Daha sonra Çankaya Köşkü’nün kapısına geldim. Bizim için tarihî bir olay. Her taraf kapkaranlık. Polis arkadaşlar kapıyı açmak istemediler. Kim olduğunu anlamak istiyorlar. Makam arabasından aşağı indim ve ‘benim’ dedim. ‘Burası sizin namusunuz, bizim dışımızda kim gelirse vuracaksınız’ dedim. ‘Bizim dışımızda buraya kim girmek isterse vurun’ dedim ve oradan içeri girdik.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap