SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kıyamet kopmaz!

Kıyamet kopmaz!

20 Mart 2015 Cuma - 10:24




AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Asım Aykan, davanın içinde olduklarını belirterek, listenin neresinde olursa olsun bunun çok fazla bir önemin





Basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir araya gelen Aykan, 49 adayın hiçbirinin birbirlerini rakip olarak görmediklerini ifade ederek, "Bugün olalım ya da olmayalım değişen bir şey yok. Yine davanın, Trabzon’un hizmetindeyiz" dedi. Aday adaylarına teşekkür eden Aykan, "Biz biriz. Biz bütünüz. Biz AK Parti’yiz. 2023 hedefleri yolunda hepimiz AK Parti’nin hizmetindeyiz. Şehrimiz ve ülkemizin partimize olan ihtiyacı açıktır. 13 yılda birçok hizmet ülkemiz ve şehrimize partimiz eliyle kazandırılmıştır. 7 Haziran seçimlerinde de bu hizmet sürecini inşallah kesintisiz sürdüreceğiz. Her kardeşimizin birikimine partimizin ihtiyacı var" diye konuştu.

DOĞRU DEĞİL

Seçilen milletvekillerinden Trabzon’a bakanlık gelmezse kıyamet kopar tezine katılmadığını ifade eden Aykan, "2004 seçimlerinde bizim bakanlığımız olsaydı biz belediye başkanlığı seçimini kaybetmezdik. Önemlidir, bunun bilincindeyim, farkındayım. Ama bakanlık gelmezse kıyamet kopar tezi de doğru değildir. Hükümetimiz güçlü değilse geçmişte çok bakanımız vardı, kaç tane bakan geldi Trabzon’dan? Bugünkü hükümetin varlığı yoksa, gücü yoksa, ekonomik seviyesi yoksa, yatırım hamlesi yoksa yapılacak olan fazla bir şey yoktur. Bir insanın kırmızı plaka taşıması o vilayete çok şey geleceği anlamına gelmiyor. Ancak eğer hükümetiniz güçlüyse, yatırım programınız varsa, iddialı bir konumdaysanız o hükümetin bakanı olarak vilayete taşıyacağınız çok şey olabilir. Milletvekilliği de zaman zaman bakanlık olarak etkili bir kurumdur. Özellikle bakan, milletvekilleri iyi çalışırsa, bakan arkadaşlarımız milletvekilleriyle iyi diyalog sağlarsa daha güçlü hizmetlerin gelmesine vesile olur" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap