SON DAKİKA



Haber > Gündem > Mustafa Cumur unutulmadı

Mustafa Cumur unutulmadı

16 Mayıs 2015 Cumartesi - 10:11








Elim bir trafik kazası sonucu aramızdan ayrılan AK Parti Trabzon eski milletvekili Mustafa Cumur'u sevenleri ölüm yıldönümünde yalnız bırakmadı. Cumur kabri başında düzenlenen Kur'an tilavetiyle anıldı. Kur'an tilavetinden sonra Cumur'un ruhuna dualar okundu.

Anma programına Cumur'un ailesi, yakınları ile Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve AK Parti milletvekili adayları Muhammet Balta, Adnan Günnar, Düzköy'ün eski Belediye Başkanı Salih Bakal, kader arkadaşları Adnan Bayram, Mehmet Atmaca, Adem Beder, Nusret Yılmaz, Erhan Nadir ve çok sayıda seveni katıldı. Trabzon siyasetine damgasını vurmuş, hizmetleri, alçakgönüllülüğü, mütevazı kişiliği ile herkesin sevgisini kazanan Mustafa Cumur bir kez daha özlemle, rahmetle ve minnetle yad ediliyor. 

Cumur, bütün siyasetçilerin örnek alabileceği, bugün her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz rol model bir siyasetçi kimliğini miras bıraktı. Umarız Cumur'a olan bu sevgiden şimdiki siyasilerimiz de ders alır da onun bize miras bıraktığı düzgün siyasetçi kimliğini kendilerine model alırlar. Zira siyasetin dolambaçlı, uçurum dolu yollarında cesurca yürümüş ama hiçbir zaman kendisini bir şaibe ya da usulsüzlükle bir araya dahi getirmemiş, örnek bir siyasetçi profili sergilemişti. Trabzon'da bütün siyasi partiler de dahil olmak üzere kime sorarsanız sorun rahmetli Cumur hakkında kimse olumsuz bir söz dahi sarf etmez. Davasına sadık, ilkeli, her zaman halkın yanında olan, kendisini Trabzon'a adamış bir siyaset adamıydı. Cumur'u bir kez daha rahmetle, minnetle anıyoruz. Mekanın cennet olsun ey güzel insan! 

SİYASET ARENASI DA ISINDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon ziyaretinden sonra siyasetteki hareketlilik ivme kazandı. Sırada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyareti var. Ardından Saadet Partisi lideri Mustafa Kamalak ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Trabzon'da miting  düzenleyecekler.


Muhalefet partileri de son zamanlarda çalışmalarına ağırlık verdi. Özellikle şehir merkezinde ve kırsalda milletvekili adayları çalışmalarını hızlandırdı. Her aday medyayı en güzel şekilde kullanmaya özen gösteriyor. Adaylar halka yakın veya halktan biri olduklarını göstermek için var güçleriyle çalışıyor. Kimi tarla belliyor, kimi fırına ekmek veriyor, kimi de tırpanla ot biçiyor. 

Trabzon'da faaliyet gösteren bütün internet siteleri yoğun bir şekilde adayların seçim çalışmalarına yönelik haberlerine yer veriyor. AK Parti'den adaylar dışında aday adayları bile seçim çalışmalarına katılıyor. Bu da AK Parti'de diğer partilerden farklı olarak bir bütünlük, ayrı bir heyecan olduğunu gösteriyor. Diğer yandan seçim irtibat büroları da ardı ardına açılıyor. Kiralanan seçim otobüsleri de bu çalışmalara renk katıyor. Seçim çalışmalarının önemli bir ayağını da yerel televizyonlar oluşturuyor. Adaylar birer birer televizyon kanallarında boy göstererek nasıl bir milletvekili kimliği çizeceklerini anlatıyor. Adayların yapmayı taahhüt ettikleri projeler, hizmetler havada uçuşuyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap