SON DAKİKA



Haber > Gündem > ‘Not alıyoruz’ diyen Bahçeli’ye Karamollaoğlu’ndan rest: Hodri meydan

‘Not alıyoruz’ diyen Bahçeli’ye Karamollaoğlu’ndan rest: Hodri meydan

22 Şubat 2023 Çarşamba - 16:24




MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Tek tek not alıyoruz” çıkışına Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu resti çekti. Saadet lideri, Bahçeli'nin sözlerini anımsatarak “Hodri meydan” dedi.





MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında AKP Sözcüsü Ömer Çelik’in “Not alıyoruz” çıkışına benzer bir açıklama yaptı.

Cumhur İttifakı'nın ortağı MHP'nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Depremden menfaat devşirmenin arayışında olanlar ahlaksızlığın markalarıdır. Bunları tek tek not aldığımız da bilinmelidir. Siyaseti makul, medeni ve milli ilkelere müzahir yapmaktan aciz olanlar temelsiz eleştirilerini yapmadan önce aynaya bakmalıdırlar” şeklindeki açıklamalarına tepki gösteren  Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu resti çekti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu sosyal medya platformu Twitter üzerinde bulunan hesabından yaptığı paylaşımda “Beyefendiler not alıyorlarmış, tek tek defter tutuyorlarmış! Uzmanların dile getirdiklerini not almayanlar, yapılacak hazırlıkların defterini tutmayanlar; elbette ancak bunları not alır! Hodri meydan! Biz de vatandaşlarımız da notlarımızı aldık, defterimizi tutuyoruz!” ifadelerini kullandı.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap