SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ömer Yıldız ismi Trabzon'u heyecanlandırdı

Ömer Yıldız ismi Trabzon'u heyecanlandırdı

07 Şubat 2015 Cumartesi - 10:50








7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde, AK Parti’den Trabzon milletvekili adayı olacağı konuşulan Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız’ın ismi Trabzon kamuoyunda heyecan yarattı. Eğitimci kimliği ile Trabzon’un gündemine oturan ve eğitime yaptığı katkılardan dolayı takdir toplayan Yıldız’ın milletvekili olduktan sonra da Trabzon eğitimine büyük katkı sağlayacağı konuşuluyor. Uzun yıllar Maçka Belediye Başkanlığı yapan ve başarısıyla adından söz ettiren Yıldız’ın Trabzon’dan milletvekili adayı olacağının belirtilmesi vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı. Yıldız daha önce; Turgut Özal, Mesut Yılmaz ve Mehmet Ağar tarafından milletvekili adaylığı garantisi verilmesine rağmen aday olmamıştı. Yıldız, o dönemki açıklamalarında, "Yerelde biraz daha siyaset yapma isteğim var" demişti. Yıldız, bu söylemi ile birlikte ne kadar haklı olduğunu da göstermiş oldu. Türkiye’de hiçbir ilçede Sağlık Meslek Lisesi yokken Ömer Yıldız, Maçka’ya Sağlık Meslek Lisesi’ni getiren isim olmuştur. Yıldız, bölgede ilk özel üniversiteyi de kuran isimdir. Projeci, takipçi, kararlı, dik duran bir isim olan Ömer Yıldız’ın milletvekili olması şehir için bir kazanç olacağı belirtiliyor.

MEHMET ATALAY PROJELERİYLE GELİYOR

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşı Mehmet Atalay önümüzdeki günlerde genel müdürlük görevinden istifa ederek Trabzon'dan milletvekili aday adaylığını basın toplantısıyla açıklayacak. Atalay, yıllardır bürokrat kimliğiyle Türkiye'ye ve Trabzon'a çok büyük projeler kazandırmıştı. Bürokrasiyi çok iyi bilen ve projeci kimliği ile Trabzon'un yanında olduğunu her fırsatta dile getiren Atalay yeni mega projelerle gündeme gelmekte. Atalay, özellikle Türk sporuna yaptığı katkılarla Türkiye kamuoyunun takdirini toplamıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap