SON DAKİKA



Haber > Gündem > Özgür Özel'den kendisine 'Cumhurbaşkanım' diyen vatandaşa olay yanıt

Özgür Özel'den kendisine 'Cumhurbaşkanım' diyen vatandaşa olay yanıt

13 Mayıs 2024 Pazartesi - 14:33




CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manisa'da kendisini karşılayan vatandaşın "Hoş geldiniz Cumhurbaşkanım" demesine verdiği yanıt gündem oldu.





Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa’da 301 işçinin hayatını kaybettiği Soma maden faciasının 10. yılında Soma Belediyesini ziyaret etti.

Özel, memleketinde büyük bir ilgiyle karşılanırken, bir vatandaşın kendisine "Cumhurbaşkanım" demesi üzerine verdiği yanıt çok konuşuldu.

"BEN CUMHURİYET HALK PARTİSİ GENEL BAŞKANIYIM..."

Bir vatandaş, "Hoş geldiniz sayın Cumhurbaşkanım" dedi. Özgür Özel, bunun üzerine vatandaşa, "Ben Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanıyım..." diyerek yanıt verdi.

Bu anlar, sosyal medyanın gündemine oturdu.


4-003.jpg

"DAVA YENİDEN GÖRÜLMELİDİR"

Öte yandan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Soma Davasının yeniden görülmesi gerektiğini ifade ederek, "Soma davası yeniden görülmelidir. Soma’ya adalet gelmeden Özgür Özel hayata gözlerini yumarsa, yumamaz bu kadar açık söylüyorum gözü açık gider" ifadelerini kullandı.

aw203044-05.jpg

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap