SON DAKİKA



Haber > Gündem > Projelerimizi hayal dahi edemezler

Projelerimizi hayal dahi edemezler

27 Mayıs 2016 Cuma - 15:48




Cumhurbaşkanı Erdoğan , Kırşehir- Ahi Evran Külliyesindeki Ahilik Haftası Kutlama Törenine katıldı.





Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Daha önce çalıştığımız gibi çalışmaya devam edeceğiz. Ahi Evran'ın mirasına sıkı sıkı sahip çıkan tüm Ahilere şahsım milletim adına şükranlarımı sunuyorum.Terörle mücadelede Kırşehir de şehitler verdi.Bu ülke bin yıldır şehitleriyle ayakta duruyor. Bu topraklarda şehitlerimiz olduğu için vatanımız olabildi.

TBMM'DE CUMHURBAŞKANI'NA KÜFREDECEK KADAR ALÇALDILAR

Bizim hayata geçirdiğimiz projeleri bunlar hayal dahi edemezler. Bunlar Türkiye Cumhuriyeti Büyük Millet Meclisi'nde Cumhurbaşkanına ve Milletvekillerine küfredecek kadar alçaldılar. Bunlarda ahlak diye bir şey yok, ahlak diye bir şey yok. Çünkü bunlar kan emicidir kan. Ben onlara diyecek bir şey bulamıyorum. İnanıyorum ki bunlara en büyük bedeli milletim ödetecektir. Bunların terör örgütüyle ne farkı var.Bu milletvekilliği dokunulmazlıkların kaldırılması değil, fezlekelerin dokunulmazlığının kaldırılmasıdır.Arabasının bagajında silah taşıyan terör örgütüne yardım eden vekiller var.Ulaştırmada önemli başarılar elde eden bakanımız Sayın Yıldırım inşallah daha başarılı bir süreci sürdürecek.Ben sizleri elinde molotof kokteyliyle, satırlarla dolaşan gençler olarak görmüyorum. Sizleri elinde bilgisayarıyla kitabıyla dolaşan bir gençlik olarak görüyorum.Fethullahçı terör örgütü olarak tavsiye kararı aldık. Hükümete önerdik. Bakanlar Kurulu kararı bekliyoruz. Bunlar PKK neyse aynı kategoride yargılanacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap