SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sana söz oğlum katilini bulacağım

Sana söz oğlum katilini bulacağım

26 Mart 2015 Perşembe - 08:20




5 Eylül 2012 tarihinde Afyonkarahisar’da meydana gelen patlama sonucu 25 askerimiz şehit olmuş, 25 aile bu acıyla yıkılmıştı.





Şehitlerimizden biri Trabzonlu Onur Fırat Dülger’di. 3 yıl önce şehit olan ve Trabzon’un çeşitli yerlerinde broşürleri asılan Onur Fırat’ın babası Trabzonspor eski genel sekreteri Zekai Fırat Dülger, olayı unutanlara ve davayı örtbas edenlere isyan etti. Kısa bir süre önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen ve duyarlı olmaları için ricada bulunan Dülger, Kılıçdaroğlu’ndan olayın peşini bırakmayacağına dair söz aldığını bildirdi.

Bu görüşmenin ardından Dülger, sosyal medya hesabından şehit oğluna seslendi: "Sevgili oğlum, katillerinizi bulmak için uğraşıyorum. Ne yazık ki yürütme ve genelkurmay yaşanan bu utanç verici olayı örtbas etmek için gerekli yerlere gerekli talimatları veriyor. Eskişehir’de devam eden askeri mahkemede tam bir tiyatro oynanıyor. Ne Başbakan’ın dediği gibi bir erin kurcalamasıyla meydana gelen bir patlamadır, ne de Genelkurmay Başkanı’nın olaydan bir gün sonra meşhur Afyon valisinden aldığı hediyeler ülkenin utanç duyduğu bu olayı ve katilleri saklamaya yetmeyecektir. Mücadelemiz 25 şehidimiz için ömrümüzün sonuna kadar devam edecektir..."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap