SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sınavsız üniversite sözü

Sınavsız üniversite sözü

18 Mayıs 2015 Pazartesi - 12:01




Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Atatürk'ü Anma ve Genç





Bahçelievler'de düzenlenen programa Atatürk'ün gençliğe hitabesini okuyarak başlayan BTP Genel Başkanı Haydar Baş, Atatürk'ü şöyle anlattı: "İşgal altında olan bir imparatorluktan misak-ı milli sınırları içerisinde laik demokratik hukuk devletini kuran Mustafa Kemal Atatürk bağımsızlık karakterine sahip olan bir insandı. Elbette onun yolundan gelen gençler de bu bağımsızlık karakterine sahiptir."

Haydar Baş konuşmasında Milli Ekonomi Modeli'nde yer alan gençlik projelerini de anlattı. "Sevgili gençler, bu milleti ve devleti ilelebet devam ettirecek neslin yetişmesine vesile olmaktır" diyen BTP lideri Haydar Baş, "Gençliğimiz bizim geleceğimizdir. Onun için size sınavsız üniversitenin kapısını açıyoruz. Harçları kaldırıyoruz, burs imkanı getiriyoruz. Üniversiteyi bitiren evlatlarımı o gün Allah nasip ederse vazifeye atıyoruz. 30 yaş üzeri beklemede olan üniversite öğrencilerimizi hızlandırılmış eğitimle mezun edip, tamamına iş vereceğiz" şeklinde konuştu.

"MHP'DE MİLLİYETÇİLİK, CHP'DE ATATÜRK KOKUSU KALMADI"

Haydar Baş konuşmasında CHP ve MHP için de dikkat çekici ifadeler kullandı. Prof. Baş, "Bugün milliyetçi denilen MHP'de milliyetçilik kalmadı. Atatürk'ün partisi denilen CHP'de de Atatürk kokusu kalmadı. Bugün bu konularda tek kale Bağımsız Türkiye Partisi'dir" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap