SON DAKİKA



Haber > Gündem > Soylu Bakan

Soylu Bakan

07 Temmuz 2017 Cuma - 09:11








Türkiye'de terörle mücadelede ciddi bir noktaya gelindi çok şükür. Tabir caizse terörün beli kırıldı. Kanaatim odur ki terörün baronları son çırpınışlarını yapıyorlar. Bu noktadan sonra bu nihai çırpınışları beyhudedir. 

Gelinen yer itibariyle terörle mücadelede çok iyi bir noktadayız. Bunda Trabzon Milletvekili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katkısı çok büyük. Çünkü Süleyman Soylu koltuğunda oturmak, işleri merkezden yönetmek yerine işin bizzat mutfağında, yanında ve en yakınında olmayı tercih etti. Çizmelerini giyerek sarp dağları aştı Soylu Bakan.

Ramazan'da ve bayramda askerin ve polisin daima yanında ve yakınında oldu. Asker ve polis cenazelerinde bulunup şehit yakınlarını teselli etti. Tehdit ve şantajlara hiç aldırmadı. Doğu ve Güneydoğu Anadolu'yu kendisine mesken etti adeta.

Bir gün Tendürek'te, bir gün Kato Dağı'nda askerlere moral ve motivasyon verdi. Yüzüp yüzüp işin kuyruğuna geldiğimizi ısrarla söyledi ve insanları bu konuda inandırdı. Asker ve polisimizin moralini üst düzeyde tuttu. Terörün belinin kırılmasında büyük fedakârlıklar gösteren asker ve polise onların en üst amiri olarak değil, kardeşi, abisi ve babası gibi davrandı.

Bu sıra dışı tutum ve davranışlar teröre karşı mücadele ruhunu her zaman ayakta tuttu. Bütün bunlar bir araya gelince başarı da kendiliğinden geldi. Süleyman Soylu göreve geldiği zamandan beri çok farklı ve özgün bir İçişleri Bakanı profili çizdi. Biz de Trabzonlular olarak kendisiyle gurur duyduk daima. Böyle davrandığı müddetçe kendisiyle gurur duymaya devam edeceğiz.


Başarıların daim olsun Soylu Bakan... Allah sizin ve milletimizin yâr ve yardımcısı olsun.

***

Affetmiyorum,affetmeyeceğim....

Affetmiyorum canımızdan aziz bildiğimiz yurdumuza saldıran alçakları, Affetmiyorum birliğimizi, dirliğimizi ve kardeşliğimizi bozmak isteyen zalimleri, Affetmiyorum öksüz ümmetin son kalesi olan bu necip millete kurşun sıkan hainleri, Affetmiyorum milletimi nefret oklarına hedef tahtası yapan aşağılık mahlukları, Affetmiyorum milli iradenin tecelligâhı aziz meclisimizi bombalayanları, Affetmiyorum özünü ve sözünü unutarak zalimlerle işbirliği yapan mankurtları, Affetmiyorum deli gömleği giyip ortalığı tarumar edenleri, Affetmiyorum önüne gelene kurşun yağdıran insaf yoksunlarını, Affetmiyorum milletin parasıyla millete efendilik taslayanları, Affetmiyorum milletini jurnalleyip sırtını şer güçlere yaslayanları, Affetmiyorum huzurun ve sükûnun adresi olan milletimi kor ateşlere atanları, Affetmiyorum anneleri evlatsız, çocukları babasız, hanımları eşsiz bırakanları, Affetmiyorum saadet bahçelerini andıran hanelere ateş düşürenleri, Affetmiyorum okyanuslar ötesinden milletine ağız dolusu beddualar kusanları, Affetmiyorum sözüm ona din adına Müslümanlara kurşun sıkanları, Affetmiyorum gecenin karanlığında, ülkemi karanlığa gömmek isteyenleri, Affetmiyorum yüreklerimizi yangın yerine çeviren işbirlikçileri, Affetmiyorum gözbebeğimiz olan polisimize kurşun sıkan gözü dönmüşleri, Affetmiyorum gül kokulu Peygamber ocağını lekeleyen münafıkları, Affetmiyorum ümmetin yüz akı olan bu asil millete mezar kazanları.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap