SON DAKİKA



Haber > Gündem > Soylu Tos'tan memnun ayrıldı

Soylu Tos'tan memnun ayrıldı

25 Mayıs 2015 Pazartesi - 11:04








Ak Parti Trabzon Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, Ortahisar ilçesi Tos Mahallesi’ne ziyarette bulundu. Ziyaret öncesinde mahallede oldukça heyecan vardı. Uzun bir aradan sonra milletvekili adayı bazında ve genel başkan yardımcısı düzeyinde bir isim mahalleyi ziyaret ediyordu. Tos Mahallesi halkı, partili partisiz coşkuyla Süleyman Soylu'yu bağırlarına bastılar. Mahalle sakinlerinden Anavatan Partisi döneminde 2 dönem İl Genel Meclisi üyeliği yapan Rıfat Çakmak ve oğlu Ömer, Serkan Çakmak, Soylu’yu evlerinin bahçesinde ağırladılar. Mahalle halkı ziyaretten oldukça mutlu oldu.

Bilindiği üzere Ak Parti Ortahisar Gençlik Kolları Başkanı Bükeyr Çakmak da Tos mahallesinden. Mahalle muhtarı İbrahim Solak mahallenin sorunlarını tek tek anlatırken, Süleyman Soylu da sorunları tek tek not aldı. Muhtar Solak özellikle Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç'e, kendilerine gösterdiği ilgi ve hizmetten ötürü teşekkür ederken, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na da teşekkür etti. Süleyman Soylu, Tos Mahallesi’nden oldukça memnun ayrıldı ve hatta öyle ki; zinde olarak şehre inip, gecenin geç saatlerine kadar çalışmalarına aralıksız devam etti.

GÖRÜNMEYEN KAHRAMANLAR

Seçim büroları, teşkilatları motive etme yeridir. Gece vatandaşların partilileriyle buluşma noktasıdır. Her seçimde partiler, bulundukları yerlerin farklı noktalarında vatandaşlarla daha koordineli bir şekilde bir araya gelmek için bu seçim bürolarını açarlar. Bu hazırlıkta görünmeyen bir çok kahramanlar vardır. AK Parti Ortahisar İlçe Teşkilatı da bunlardan biri. Özellikle Teşkilat Başkanı Hüseyin Öztürk'te bu görünmeyen kahramanlardan biri. Hüseyin Öztürk tabi ki bunu bir ekiple birlikte yapıyor. Bu isimler, şuanda partide aktif görevleri olmasa da, aldıkları görevi en iyi şekliyle yerine getiriyorlar. Siyasette hep işler ön plandadır bu isimsiz kahramanlar görünmez.

Peki Ortahisar'ın gece kah direk tepesinde, kah anons arabasında, kah elinde süpürge lokal temizliği yapan bu isimler, Ortahisar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bukeyr Çakmak ve yönetimi, ilçe yöneticileri Onur Kalkan, Tufan Uzlu, Davut Koç, Emre Bak, Aykut Mert, Hasan Şener, Yusuf Haldız, Hasan Taflan, Temel Bektaş, Sadullah Demirbaş, Kadir Zehir, Ekrem Yol isimlerinden oluşuyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap