SON DAKİKA



Haber > Gündem > Tevfik Sporcu: Temiz hava kalitesi sağlayacağız

Tevfik Sporcu: Temiz hava kalitesi sağlayacağız

10 Haziran 2021 Perşembe - 11:44




DEOS TEKNOLOJİ A.Ş. Genel Müdürü Tevfik Sporcu, yaptığı açıklamada, Japon asıllı Dual İyonizasyon Teknolojisi’ne sahip VIRUSSAFE ile birlikte insanlara güvenilir bir sağlık hizmeti sunduklarını belitti





DEOS TEKNOLOJİ A.Ş. Genel Müdürü Tevfik Sporcu, VIRUSSAFE’in pandemi döneminde Otel, AVM, Poliklinikler, Eczaneler, Ofisler ve Toplu Taşımalarda kullanılabileceğini belirtti. Sporcu, ayrıca perakende sektöründe de insanların hizmetine sunulduğunu ve binlerce insanın kapalı ortamlarda hava ve yüzey temizliğini güvenle sağlaması yönünde ihtiyaçları karşılayacağını söyledi.

DEOS TEKNOLOJİ A.Ş. Genel Müdürü Tevfik Sporcu, Havacılık ve Uzay Sanayisi sektörüne hizmet veren ve Askeri Standartlar gereksinimlerini yerine getirerek yangın söndürme, infilak bastırma sistemleri, güç sistem çözümleri ve KBRN filtrasyon sistemlerinde, insan hayatının emanet edilebileceği mutlak güvenilirlikte yenilikçi ürünler, çözümler üreten ve tasarlayan savunma sanayi firması NERO SAVUNMA SANAYİ A.Ş.’den, VIRUSSAFE Biyolojik Hava Temizleme Sistemlerinin Uluslararası ve Türkiye satış haklarını devralarak, pandemi döneminde ülkemiz insanlarına tüm kapalı mekanlarda kullanılmaya uygun,  temiz hava kalitesi sağlayacaklarını belirtti. Sporcu, “VIRUSSAFE diğer tüm dezenfeksiyon yöntemlerine kıyasla insan sağlığına zararı olmayan, hava ve yüzeylerde virüs, bakteri, alerjen, küf, mantar gibi kirleticileri %99 oranında yok eden dual iyonizasyon sistemidir” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap